Download MP3Producer 2.54 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

MP3Producer 2.54
Categorie:
Programe Extragere Audio CD
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Win98/98SE/Me/2000/NT/XP
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
MP3Producer este o solutie ideala pentru conversie (blocaj) colectia de CD-uri audio la o varietate de cele mai populare formate audio comprimate, cum ar fi MP3, WAV, OGG, WMA, cu iesire de calitate excelenta, la o viteza grozav de mare!

Cu acest software se converti cu usurinta WAV OGG, WAV in MP3, WAV in WMA, OGG in WAV si WMA in WAV. MP3Producer are functia de FreeDB cu setarile de personalizabil si optiunile de cautare care va ajuta pentru a prelua informatiile disc (de exemplu, Artist, Album, Gen si numele pieselor) de la FreeDB, o baza de date de informatii de muzica de pe Internet.

Suporta formate diferite de MP3 (MPEG1 si MPEG2) si toate bitrate (8-320 kbps, constante si variabile), si OGG (bitrate constant, medie si variabile). setari flexibile va permit de a defini calitatea de MP3, WAV si OGG. MP3Producer sprijina ID3 tagging care va permite sa salvati si edita informatii despre un cantec, cum ar fi titlul de o melodie si album, nume de artist, etc an în MP3, OGG si WMA.

Pe langa acestea exista o optiune de nume de fisier generatie utilizând etichete ID3, puteti crea nume de fisier si structura dosar. Cu ajutorul CD-ului Extras functia Segmentul cu start definite de utilizator si pozitiile de la sfarsitul este posibil pentru a reda si a copia la MP3/WAV/OGG/WMA fisier orice parte a CD-ul fie o cale simpla sau mai multe piese împreuna sau o parte a pista. MP3Producer LAME foloseste ca motor codifica implicit MP3. LAME este un proiect freeware care ofera viteza de compresie de înalta calitate si sunet perfect.

Caracteristici scurt:
- Converteste piese CD-MP3, OGG si WMA;
- Extracte CD piese inn fisiere WAV;
- Codifica WAV la MP3, OGG si WMA;
- Decodeaza MP3, OGG si WMA la WAV;
- Sprijina MPEG1, MPEG2, toate rate de transfer constante, variabile si medie (8-320 kbps);
- Suporta tag-uri ID3v1, ID3v2, OGG si WMA;
- Editeaza si creeaza nume de fisiere;
- Multi-limba de interfata;
- CDDB / FreeDB de sprijin;
- Built-in CD, WAV player
- Functionalitati de joaca pentru MP3, OGG si WMA
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: