Download MP3 Quiz - Descarca PC Telefon Android sau IOS

MP3 Quiz
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0.6.9
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

MP3 Quiz este o modalitate distractivă de a vă provoca pe voi și pe prieteni să vedeți cât de mult știți despre muzica pe care o aveți în biblioteca dvs.

Există o mulțime de funcții personalizabile în Quiz MP3, inclusiv posibilitatea de a crea o echipă și de a adăuga mai mulți jucători. Puteți chiar să selectați câte întrebări doriți să vă puneți în fiecare rundă. În plus, jocul vă permite să alegeți nivelul de dificultate pentru fiecare set de întrebări.

MP3 Quiz este compatibil cu iTunes și Windows Media Player , precum și cu alte biblioteci de muzică pentru PC. Poți să te distrezi chiar dacă nu ai o bibliotecă de muzică tradițională; atâta timp cât ai un folder pe computer pe care te poți conecta la MP3 Quiz, ești bine să mergi. Vi se va cere să setați o cale către biblioteca de muzică sau folderul în care sunt păstrate melodiile, astfel încât să poată genera întrebări pe baza conținutului folderului.

Din păcate, MP3 Quiz repetă uneori întrebări, chiar și în seturile de întrebări mai mici. Dacă aveți și o mică bibliotecă de muzică, fiți pregătiți să nu puteți crea teste mai mari. Trebuie să aveți un număr specific de melodii pe întrebare pe care le generează aplicația.

Cu toate acestea, în general, MP3 Quiz este un program distractiv și ușor, care vă va ține ocupat de o problemă muzicală distractivă.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: