Download MP3 Quality Modifier 1.41 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

MP3 Quality Modifier 1.41
Categorie:
Programe Editare Audio
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: WinXP/Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Schimba cu usurinta calitatea fisierelor tale mp3 cu MP3 Quality Modifier - este mic, portabil si gratuit! Scopul principal este schimbarea bitrate-ului colectiei de muzica mp3, intr-un mod cu adevarat simplu, dar intuitiv, astfel incat dimensiunile fisierelor sa fie reduse dramatic, dar calitatea audio sa ramana aceeasi.

Cu acest avantaj este posibil sa pui mai multa muzica pe mp3-player-ul tau sau doar sa salvezi ceva spatiu pe disc. Chiar si sarcini avansate sunt posibile: Downsampling, schimbarea canalelor folosite si asa mai departe. Cu setarile incluse este mai usor ca oricand sa faci managementul tuturor setarilor oferite.

Ajutator pentru comparatia calitativa concludenta este raportul general dupa un proces care tinteste exact ce schimbari au fost facute, ilustrand modificarea dimensiunii fisierelor.

MP3 Quality Modifier este diferit de competitorii sai: Nu e necesara instalarea - este doar un singur executabil extrem de mic (0.3 MB), interfata este plina de setari dar usor de inteles si schimbarea de dimensiune si calitate sunt cu adevarat notabile.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: