Download Mp3 Compressor - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Mp3 Compressor
Categorie:
Programe Diverse Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Reduceți dimensiunea fișierelor dvs. MP3

Compresorul Mp3 vă permite să reduceți dimensiunea / greutatea fișierelor dvs. MP3 într-un mod care dăunează calității fișierului de sunet, dar care menține suficientă calitate a sunetului pentru a rămâne utilizabil. Puteți converti fișierele dvs. în loturi, iar software-ul acceptă mai mult decât doar fișiere MP3.

Software care comprimă fișiere de sunet

Mp3 Compressor este un software vechi dintr-o perioadă în care playerele MP3 aveau puțină memorie și dintr-o perioadă în care descărcările au durat mult timp din cauza vitezei de internet slabe. Software-ul este capabil să scadă dimensiunea fișierelor MP3, fișiere Flac, Wav, Ape, Wma, ACC, WV, Aiff și M4a. Funcționează cu o interfață drag-and-drop care face încărcarea puțin mai rapidă și mai convenabilă. Puteți converti și în loturi, iar fișierul dvs. original rămâne neatins, deoarece generează un nou fișier la conversie.

Un instrument care se potrivește dezvoltatorilor de aplicații

Aruncând prețul deoparte pentru un moment, compresorul Mp3 se simte puțin redundant în aceste zile, când playerele MP3 au aceeași cantitate de memorie ca laptopurile din anul 2000. Nevoia de a comprima fișierele de muzică dispare încet. Cu toate acestea, există încă dezvoltatori de jocuri și dezvoltatori de aplicații, care ar putea să adauge o serie de sunete și coloane sonore la aplicațiile lor, păstrând dimensiunea / greutatea aplicației lor. Va trebui să plătiți pentru acest instrument și există altele pe Internet care sunt gratuite, dar toate compresoarele de fișiere de sunet vor deteriora calitatea fișierului dvs. de sunet într-un fel sau altul.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: