Download Movie Maker & Video Editor : Slideshow Maker Pro - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Movie Maker & Video Editor : Slideshow Maker Pro
Categorie:
Programe Mesagerie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Editează și modifică filmele de acasă

Movie Maker & Video Editor: Slideshow Maker Pro este un program de bază de editare a filmelor care are cele mai multe dintre instrumentele pe care le are instrumentul de editor video YouTube. Dezvoltatorii execută oferte gratuite, dar programul complet costă câteva taxe.

Instrumente simple cu o interfață de recunoscut

Movie Maker & Video Editor: Slideshow Maker Pro vă permite să editați filmele de acasă cu o serie de instrumente simple și o cronologie cadru-cu-cadru care rulează de-a lungul părții de jos. Acest program nu este destinat filmelor de înaltă rezoluție sau filmelor profesionale, deoarece nu are funcțiile sau puterea de a genera producții bune. Acest instrument este destinat amatorilor și nu editorilor de filme semi-profesionale. Destul de ciudat, este posibil să fi fost privit ca un producător de prezentări de diapozitive pasabile atunci când a fost lansat, dar în zilele noastre funcționalitățile sale de prezentare de diapozitive sunt în mare parte învechite; în special cu programe precum PowerPoint care concurează cu acesta. Dacă sunteți în căutarea unei aplicații software care să vă ajute să scrieți pe videoclipurile dvs., deoarece nu o puteți face pe YouTube (din moment ce YouTube a dezactivat această funcție), atunci acest program vă va permite, dar majoritatea graficelor text arată foarte vechi. , (cum ar fi grafica site-ului din 1996)

Aflați cum puteți edita cu acest instrument

Movie Maker & Video Editor: Slideshow Maker Pro nu este un instrument de predare, însă utilizarea sa a unei linii de timp în cadru în partea de jos a ecranului poate ajuta începătorii să înțeleagă cum funcționează ediția frame-by-frame. Este un pas de la un animator GIF atunci când vine vorba de editarea cadrelor. În ciuda faptului că tăierea durează mult timp, faptul că previzualizările sunt preîncărcate înseamnă că puteți tăia și verifica imediat înainte de a continua sau de a apăsa anulare. Un astfel de instrument va ajuta un amator să învețe mai eficient, mai ales că un amator poate vedea rezultatele imediat, fără întârzierea de a aștepta ca secțiunile de film să fie redate înainte de previzualizare.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: