Download Movie Maker 10 - Tell Your Story - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Movie Maker 10 - Tell Your Story
Categorie:
Programe Mesagerie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un instrument simplu de editare video care depășește așteptările

Movie Maker 10 este o aplicație utilă și distractivă care vă permite să realizați filme folosind videoclipuri, fotografii și muzică. Acesta oferă câteva funcții de editare video care vă vor permite să vă spuneți povestea într-o manieră destul de profesională.

Set caracteristic robust

Movie Maker 10 oferă funcții de bază, cum ar fi editare video, legendă text, posibilitatea de a adăuga muzică de fundal și, de asemenea, funcții avansate, cum ar fi efecte de tranziție și filtre de imagine. Dacă doriți să vă alăturați, decupați, adăugați subtitrări de text și muzică în clipurile dvs., acest software vă va ajuta să faceți acest lucru. Dacă doriți să faceți un post de vacanță video în familie, un videoclip scurt care să vă prezinte produsul sau un videoclip pentru a vă prezenta proiectul școlii, Movie Maker 10 ar trebui să ofere o mână de ajutor. Instrumentul este simplu, accesibil și eficient, care va atrage o varietate de utilizatori.

Două versiuni

Software-ul vine în două versiuni: gratuit și pro. Versiunea gratuită oferă toate caracteristicile enumerate mai sus. Puteți crea proiecte pentru realizarea de prezentări de diapozitive și filme. Versiunea „pro” oferă instrumente de editare video rapide și mai multe caracteristici, cum ar fi mișcare variabilă, ieșire Full HD și suprapunere foto nelimitată. Instrumentul acceptă aproape toate formatele media, inclusiv wmv, mp4, mov, mkv, mpeg, avi, mts, mpg, gif, png, m4a și wav. Editorul de muzică este dotat cu efecte de decupare, decolorare și clipuri audio. Rețineți că fișierele introduse ar trebui să conțină codec-uri suportate de Windows 10.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: