Download Motorsport Manager - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Motorsport Manager
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Motorsport Manager este o simulare în profunzime a lumii sporturilor cu motor în care jucătorul preia controlul unei echipe de curse. Angajați și concediați șoferii potriviți care supraveghează proiectarea și construcția vehiculelor de curse de înaltă performanță, în același timp, stăpânind noua tehnologie și gestionarea de zi cu zi a resurselor dvs. ca manager de echipă de curse.

O lume de curse pentru a te cufunda în tine

Toate aspectele legate de înființarea și conducerea unei echipe de curse sunt incluse în Motorsport Manager. Jucătorii încep prin a alege o locație pentru centrul de operațiuni înainte de a construi o fabrică pentru a produce mașinile și piesele pentru a aduce succes. Angajarea oamenilor potriviți este esențială pentru a deveni un jucător important în lumea curselor. Pe lângă supravegherea dezvoltării, jucătorul va decide strategia de curse și va planifica întregul weekend al cursei cu șoferii și echipajul lor. Cu o grafică frumoasă și realistă, care oferă detaliile mai fine ale cursei, este o experiență complet imersivă.

Simulare în profunzime pentru fanii de curse

Motorsport Manager este jocul perfect pentru fanii curselor auto. Cantitatea de detalii și deciziile de luat în joc conferă lumii un sentiment real în profunzime. Graficele verzi se adaugă și realismului oferit și este fantastic de distractiv să vezi cum centrul tău de operații evoluează într-un set de clasă mondială.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: