Download MotoGP™19 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

MotoGP™19
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: Depinde de Dispozitiv
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

MotoGP ™ 19 este un joc de curse dezvoltat și publicat de Milestone Srl. Jocul este un partener autorizat oficial al seriei de curse de motociclete Grand Prix. Jucătorii participă la curse bazate pe piste din viața reală și prestigioase campionate de MotoGP .

Participarea la provocarea MotoGP

MotoGP ™ 19 dispune de motociclete autorizate oficial, găsite din Marele Premiu real. Pentru noi provocări este implementată o inteligență artificială revizuită. Inteligența artificială este construită cu ajutorul învățării automate, astfel încât încearcă să conducă mai rapid, mai inteligent și mai precis. Identifică și învață din tehnicile de conducere ale jucătorului. Fanii seriei, precum și amatorii de sporturi cu motor vor fi surprinși de cât de iscusit este inteligența artificială inamică. Jucătorii se pot alătura cu pilotii oficiali ai Marelui Premiu MotoGP. Există 19 piese diferite din care să alegeți și să intrați în cursă. Acest joc prezintă modul Provocări istorice . Acestea pot conduce chiar și cu motocicletele ultra-rapide, 500 în doi timpi . Modul Provocări istorice are peste 50 de călători legendari , 35+ motociclete și 3 piese istorice . Jucătorii au șansa de a conduce de la cursele istorice până în epoca modernă. Jocul include un mod multiplayer pentru curse împotriva altor jucători din întreaga lume. Există servere dedicate pentru găzduirea multor jucători. Oricine își poate invita prietenii să se alăture curselor online. Holul public permite personalizarea regulilor, sesiunilor și chiar a condițiilor meteorologice. Jucătorii pot alege o cursă publică din lista lobby-urilor. Lobby-ul privat oferă mai multe curse controlate și evenimente speciale la care se pot alătura doar jucători. Ei pot trimite invitații prietenilor lor. Modul Race Director permite jucătorilor să facă curse personalizate și să le direcționeze. Acestea pot selecta grila de pornire a hipodromului, precum și sancțiuni oricui încalcă regulile. Editorul grafic este destinat pasionaților de motociclete. Are accesorii, mărci și instrumente pentru construirea călăreților unici. Fanii își pot personaliza căștile cu fonturi și forme. Există, de asemenea, patch-uri ale spatelui inferior, numere de curse și decorațiuni personalizate realizate de jucători pentru apariții foarte unice. Modul de carieră este evoluția tradițională a jocului. Jucătorii participă la curse și se ridică pe clasament. Au doar un număr limitat de motoare și anvelope în timpul sezonului de curse. Există 2 tipuri de competiții pentru a vă alătura: MotoGP ™ și Pro Carieră . Modul de carieră vine cu construcția de motociclete . Jucătorii pot îmbunătăți performanțele motocicletei lor în timpul testelor. Își pot regla sistemul anti-roată al motocicletei, șasiul, motorul, frâna de motor și sistemul de control al tracțiunii.

Motocicletă de curse moștenire

MotoGP ™ 19 evidențiază cele mai bune dintre cursele MotoGP din 1949 și până în prezent. Are elemente decente casual, precum cursele publice și caracteristici de personalizare. De asemenea, Prestige așteaptă cei mai buni șoferi de motociclete online.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: