Download MotoGP 2 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

MotoGP 2
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows 98
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

MotoGP 2 este mult așteptatul succesor al foarte popularului joc de curse MotoGP. Spre deosebire de majoritatea jocurilor de curse, acțiunea se desfășoară pe spatele motocicletelor, în loc să fie ascuns în siguranță în interiorul mașinilor de curse, iar jucătorii pot fi siguri că vor exista multe emoții și vărsături de care să te bucuri pe parcurs.

Intrarea în Gear

Este clar chiar de la început că s-a acordat mult timp și atenție creării MotoGP 2. Deși conceptul de joc este aproape identic cu originalul, fiecare dintre opțiuni a fost îmbunătățită, inclusiv graficele, care sunt pur și simplu uimitoare timpul necesar și ajută într-adevăr să puneți jucătorii pe scaunul de conducere. Există de două ori mai multe piese de master decât originalul, oferind jucătorilor mai multe ore de distracție, în timp ce selecția de motociclete și modificările care le pot fi aduse sunt sigure că vor satisface capetele motorului.

Trecerea liniei de sosire

Cu opt moduri diferite de curse din care să alegeți, MotoGP 2 oferă jucătorilor ore fără sfârșit de jocuri de angajare, care sigur îi va reveni pentru mai mult. jucătorii care nu sunt familiarizați cu jocul inițial MotoGP pot constata că curba de învățare este puțin abruptă și controalele sunt un pic complicate la început, deși pentru cei care reușesc să parcurgă distanța, acest lucru nu face decât să adauge sentimentul lor final de realizare. .

Mai multe despre MotoGP 2

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: