Download MotoGP 14 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

MotoGP 14
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

MotoGP 14 este jocul oficial al Campionatului Mondial de Grand Prix. Acesta include toate circuitele și călăreții care participă la categoriile Moto3, Moto2 și MotoGP, precum și câteva moduri de joc care permit comemorarea unora dintre cele mai legendare momente ale acestui sport.

MotoGP 14 este, de asemenea, ultima încercare (?) De a corecta cursul unei saga care a scăzut de câțiva ani și a urmat o cale care a fost în cel mai bun caz eroică.

Moduri de joc abundente

MotoGP 14 are multe moduri de joc, suficiente pentru a oferi jocuri de durată și încânta fanii sportului pe două roți .

Modul de joc prin excelență, la fel ca în ratele anterioare, este Modul carierei . În acest mod, trebuie să-ți creezi călărețul de la zero și să-l progresezi de la categorie la categorie până la câștigarea titlului MotoGP. Aceasta include nu numai călărețul însuși, dar și gestionarea diferitelor aspecte, cum ar fi contractele, modernizarea bicicletei și schimbările echipei.

Pe lângă modul de carieră , MotoGP 14 oferă modurile clasice care permit cursa într-unul sau mai multe Grand Prix sau în întregul Campionat. În fiecare dintre ele, putem configura dacă dorim să finalizăm toate sesiunile de antrenament sau întreaga cursă și, de asemenea, să configurăm numărul de ture pe care va trebui să facem cursa.

Dar, fără îndoială, modurile Real Events 2013 și Challenge the Champions sunt cele care vor atrage cel mai mult pentru motocicliștii cibernetici . Primul stabilește diferite situații reale care s-au întâmplat în timpul Campionatului MotoGP 2013 și în care jucătorul trebuie să intervină pentru a recrea ceea ce s-a întâmplat cu adevărat. Cu alte cuvinte, dacă Lorenzo a reușit să-l învingă pe Márquez în Marele Premiu al Marii Britanii chiar și în timpul cursei cu un umăr dislocat, sarcina ta este să te pui în pantofii mallorcanului și să repete un astfel de feat.

Challenge the Champions este unul dintre modurile care vă pot aduce lacrimi în ochi, mai ales dacă urmați sportul de câțiva ani. În acest mod, îți asumi rolul unor adevărate legende ale motocicletelor, cum ar fi Mick Doohan, Kevin Schwantz, Wayne Rainey și Freddy Spencer și trebuie să reamenajezi unele dintre cele mai legendare spectacole ale acestora.

În cele din urmă, MotoGP dispune de un mod multiplayer online care permite până la 12 jucători controlați de oameni să intre în competiție unul împotriva celuilalt. Nu există prea multe lucruri de spus despre acest mod, cu excepția faptului că este destul de frustrant să întreci cu anumiți jucători care tratează cursele mai mult ca un joc de bowling decât ca o luptă acerbă între bărbați și mașini.

Saga nu prea ajunge la un echilibru

Din punct de vedere al modurilor de joc și al mediului, MotoGP 14 este un joc excelent care s-a îmbunătățit (în mod substanțial) la rata de anul trecut. Păcat că nu se poate spune același lucru despre joc.

Controlul este un aspect crucial în toate jocurile de motociclete. Este mult mai dificil să recreezi fizica motocicletelor de curse, strâns legată de fizica călăreților lor înșiși. Spre deosebire de jocurile de curse de mașini , acest lucru este foarte greu de obținut corect. Și MotoGP 14, deși este o mare îmbunătățire pentru predecesorul său, nu a făcut-o cu greu.

Jocul oferă jucătorului mai multe opțiuni de călărie , de la un stil de conducere pe arcade, în care este aproape imposibil de alunecat și căzut, până la Modul Pro , în care cea mai mică supraaccelerație are consecințe grave. Chiar și așa, este foarte dificil să găsiți echilibrul perfect între realism, distracție și dificultate - o problemă endemică pentru toate simulatoarele de motociclete.

MotoGP 13 a dezamăgit de grafica sa slabă și blandă. MotoGP 14 s-a îmbunătățit mult în această privință, deși rezultatul nu este nimic care să se entuziasmeze. Simțirea cu care ne-a lăsat jocul este că Milestone (studioul italian însărcinat pentru joc) se îndreaptă în direcția corectă, dar există încă detalii care nu se pot zgâria, cum ar fi vremea, nivelul de detaliu în circuitele și marcajele de cauciuc de pe pistă.

Sonic, singura parte bună este audierea lui Ernest Rivera (fost comentator de motociclete la TVE) comentarii despre curse. Orice altceva - zgomotul motorului , frânarea, mediul circuitului - este destul de urât și lipsește de luciu.


Cea mai bună alegere pentru fanii bicicletei

MotoGP 14 are multe neajunsuri, în special în ceea ce privește grafica, sunetul și jocul , dar totuși reușește să transmită o pasiune pentru acest sport. Totul este foarte meticulos: meniuri, informații despre campionat, statistici ... totul. Și dacă luăm în considerare oportunitatea, modul „Provocare Campionii” ne oferă să retrăim momentele istorice, rezultatul este un joc pe care nucile de motocicletă îi vor plăcea mult.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: