Download MotoGP 13 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

MotoGP 13
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Demo | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Campionatul mondial de motociclism este aici și puteți retrăi marele Premiu Catalunya cu Valentino Rossi și Marc Márquez într-o cursă în trei turnee la viteză maximă pe motocicletele puternice MotoGP, cu această demo MotoGP 13.

Mare realism pentru jocul oficial de motociclism

Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale MotoGP 13, pe care o puteți vedea pe demo, este marele realism cu care jocul a fost înzestrat. Deși opțiunile sunt reglabile, astfel încât toată lumea să se bucure pe deplin de cursă, jucătorii cei mai pretențioși vor găsi diferența între utilizarea frânei din față a motocicletei, cea care reduce cu adevărat viteza, și frâna din spate, care corectează traiectoriile.

Același lucru se poate spune despre modul în care motocicleta se comportă pe asfalt sau despre faptul că există daune realiste și chiar uzură pe pneuri, caracteristică care a jucat adesea un truc urât pentru unii călăreți din cele mai solicitante curse. În această demo MotoGP 13 puteți experimenta ce se întâmplă atunci când exagerați frânarea și ajungeți la sol.

Control foarte bun al motocicletei

În MotoGP 13, pe lângă faptul că puteți folosi frânele din față și spate separat, trebuie spus, de asemenea, că motocicleta răspunde la controalele noastre într-adevăr bine, deși trebuie menționat și faptul că este indicat să folosiți un gamepad mai degrabă decât tastatura, mai ales atunci când contracarați motocicleta la curbe, ceea ce este cu adevărat complicat de făcut cu o tastatură.

În MotoGP 13, reprezentarea grafică a curselor este excelentă. Puteți aprecia detalii despre diferitele ținute ale cursierilor , precum și câteva animații ale lor sărbătorind victorii, cu adevărate gesturi de curse. Cu toate acestea, în cazul circuitelor, grafica nu este atât de bună, deoarece atunci când măriți rezoluția, circuitul Catalunya pare „plat” și cu aproape texturi.

Un detaliu important este că jocul este în spaniolă în limba spaniolă și folosește vocile oficiale ale comentatorilor de pe canalul TV 5.

MotoGP 13 este un joc promițător

Fără îndoială, MotoGP 13 este un joc promițător. În această demo vă oferă un scurt moment al emoției pe care o trăiesc cursanții în fiecare cursă și fiecare curbă pe care o transformă. Dar sperăm că în versiunea finală a MotoGP 13 calitatea circuitului va fi mult mai bună decât este în acest joc.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: