Download Mortal Kombat 11 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Mortal Kombat 11
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: Depinde de Dispozitiv
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Mortal Kombat 11 (cunoscut și sub numele de MK11) este un joc de acțiune dezvoltat de NetherRealm Studios. Jocul de luptă face parte din întreaga franciză a jocului Mortal Kombat creată de Ed Boon. Jucătorii se pot aștepta la orice, de la arte marțiale la magie, ninja, roboți, bătălii conduse de complot și violență iconică.

O lungă istorie a violenței și a artelor marțiale

NetherRealm Studios este o companie achiziționată de Warner Bros. Interactive Entertainment în 2009. Warner Bros. a fuzionat Midway Games cu WB Games Chicago pentru a forma NetherRealm Studios în anul următor. Majoritatea proprietăților intelectuale deținute de Midway Games, inclusiv Mortal Kombat, au fost transferate către Warner Bros. În prezent, NetherRealm dezvoltă jocuri de luptă precum Injustice 2 și chiar WWE Immortals. Mortal Kombat a făcut parte din istoria jocurilor video. Încă de la concepția sa în anii 90, a schimbat industria jocurilor video prin introducerea bordului de evaluare a programelor de divertisment. Violența în cartoane, considerată prea realistă de la primul Mortal Kombat, a fost prea mare la acea vreme și a provocat o panică morală. Faimoasa sa Fatality și-a deschis calea către mintea jucătorilor din anii 90. Unele dintre titlurile cunoscute din seria de joc sunt Ultimate Mortal Kombat 3 și Mortal Kombat X.

O continuare climatică

Mortal Kombat 11 are loc după evenimentele lui Mortal Kombat X. Shinnok a fost învinsă de Cassie Cage, dar amenințarea de invazie de către Netherrealm este încă la dispoziție. Protectorul Earthrealm și recent corupt Raiden amenință restul loialiștii lui Shinnok că va distruge pe oricine încearcă să-și cucerească stăpânirea. Pe de altă parte, zeița timpului Kronika intenționează să o șteargă pe Raiden pentru că a deranjat calendarul și pentru decapitarea fiului ei Shinnok. Cărțile vechi și noi se vor ciocni la bătălia culminantă. Jucătorii pot alege ca distribuția rămasă a jocului de luptă, de la noul lot de eroi ai Terrei-Pământ, până la stăpânitorii stăpâni ai Outworld-ului și războinicii ne-nedemniți nerealisti. Jocul rămâne în continuare aceleași caracteristici, cum ar fi sistemul de variații , fatalități , brutalități și mila . Mișcările de raze X au fost înlocuite cu atacuri disperate numite lovituri fatale . Acest joc introduce lovituri cinematice Krushing și pedepsește blocurile fără cusur . Funcția Variante personalizate permite jucătorilor să personalizeze costumele personajelor și listele de mutare. Piese de costume se găsesc din Story Mode , The Tower și The Krypt . De asemenea, au de ales să precomandă jocul pentru a juca ca Shao-Kahn, șeful iconic al lui Mortal Kombat.

Testează-ți puterea

Mortal Kombat 11 se extinde de la cronologia stabilită inițial din anii 90 într-o altă poveste. Foști eroi corupți în răufăcători, războinici întunecați reformați în campioni umani și urmează să se întâmple o bătălie iminentă care va schimba soarta tuturor tărâmurilor.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: