Download Mortal Kombat X - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Mortal Kombat X
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Mortal Kombat X este o altă intrare a seriei de luptă de lungă durată, renumită pentru jocul său brutal, violent și incredibil de scump. De această dată luptătorii au la dispoziție mai multe mișcări decât oricând, iar fanii vor fi dornici să încerce noile „fatalități” ale fiecăruia. Deși gameplay-ul din Mortal Kombat X este un pas înainte față de jocurile anterioare, această versiune de PC are unele caracteristici la care nu suntem atât de dornici - plata banilor reali pentru moneda din joc, care este folosită pentru a cumpăra diverse upgrade-uri în joc.

Komplete Kombat

Mortal Kombat X are 29 de luptători pe care să-i stăpânești. Unii revin favorite, iar alți nou-veniți. Iată lista completă: Cassie Cage, D'vorah, Ermac, Erron Black, Ferra / Torr, Goro, Jacqui Briggs, Jason Voorhees, Jax Briggs, Johnny Cage, Kano, Kenshi, Kitana, Kotal Kahn, Kung Jun, Kun Lao Liu Kang Mileena, Predator, Quan Chi, Raiden, Reptile, Scorpion, Shinnok, Sonya Blade, Sub-Zero, Takeda, Tanya și Tremor.

Ți se pare mult? În plus, 29 de caractere, fiecare are trei stiluri de luptă diferite , iar fiecare stil are o gamă largă de mișcări de învățat. Deci, stăpânirea tuturor personajelor din Mortal Kombat X arată ca un munte destul de urcat. Desigur, majoritatea oamenilor se potrivesc cu două sau trei personaje care le potrivesc cel mai mult și, în acest sens, biblioteca de personaje a lui Mortal Kombat X înseamnă că ar trebui să poți găsi ceva care să ți se potrivească corect.

Există o campanie cu un singur jucător în Mortal Kombat X care durează aproximativ patru ore. Poate suna scurt, dar este bine pentru un joc de luptă. Acolo unde, în jocuri de genul acesta, „povestea” pare abordată și cam lipsită de sens, în campania de poveste a lui Mortal Kombat X este o experiență cinematografică amuzantă.

Mediile de luptă cu Mortal Kombat au fost întotdeauna caracterizate de interactivitatea lor. Mortal Kombat X face acest pas mai departe. Fiecare mediu este unic, cu propriul set de obiecte pe care le puteți folosi pentru a răni adversarul. Acestea pot fi obișnuite cu începutul combo-urilor sau ca înflorirea finală a combo-ului.

Mortal Kombat X este, de asemenea, bogat în moduri de joc. Faction Wars este jocul său online, în care vă alăturați uneia dintre cele cinci facțiuni, iar de atunci tot ceea ce faceți contribuie la clasamentul mondial al acelui clan. Modul Turnuri Vii revine, cu mai multă varietate și provocări ca niciodată. Nu este lipsit de lucruri de făcut în Mortal Kombat X.

Gorier ca niciodată

Pe PC, indiferent dacă utilizați o tastatură și mouse sau un controler, controalele sunt bine concepute și implementate. Dacă puteți stăpâni sau nu multitudinea de mișcări de care dispuneți este un alt lucru.

Grafic, Mortal Kombat X este impresionant, meciurile rulând la o linie de 60 de cadre pe secundă. Cu toate acestea, dintr-un anumit motiv, scenele de decupaj cinematografic și Fatalities rulează doar 30 de cadre pe secundă, ceea ce pare o decizie ciudată.

În ciuda ratelor de cadru reduse, fatalitatea se mișcă, o combinație complexă de controale pe care le executați chiar înainte de a-ți bate adversarul, a dezlănțui o moarte ridicol de violentă, nu sunt dezamăgiri. Dacă îți place genul acesta. Seria a fost faimoasă și infamă pentru aceste mișcări de sfârșit a meciului gory, iar Mortal Kombat X urcă cu atât mai mult violența de sus.

Distracție minunată cu plăți discutabile în joc

Așadar, Mortal Kombat X are o grafică excelentă, un joc excelent și o mulțime de moduri pentru a vă menține distrați, dar există unele probleme. Câștigați monedă în joc jucând jocul, dar puteți accelera acest proces plătind bani reali pentru a obține mai mult. O inovație aici este capacitatea de a face „fatalități” care sunt mai ușor de făcut. Acest lucru se simte greșit - scopul unei fatalități a fost să-ți freci fața adversarilor în abilitățile tale superioare, terminând cu o mișcare complicată de făcut. Cumpărarea unor fatalități ușoare strică oarecum această glorie.

DLC-ul disponibil pentru joc deblochează încă patru personaje și câteva piei. Se pare că ați plătit ceva care ar fi trebuit deja inclus, deoarece este un joc cu prețuri complete.

Dacă sunteți fan al seriei, campania schlocky va fi extrem de plăcută, iar lupta reală este foarte bună și pare fantastică. Numărul mare de mișcări de învățat ar putea fi compensator pentru nou-veniți, în timp ce veteranii vor fi supărați că noii pot plăti pentru a face mai ușor mișcările speciale.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: