Download Modern Combat 5: Blackout for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Modern Combat 5: Blackout for Windows 10
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 10
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Cea de-a cincea tranșă din seria Modern Combat a lui Gameloft, plină de acțiuni, are o mulțime de hype care o înconjoară. Își va depăși predecesorii populari sau va veni scurt?

Ce este în noul capitol

Modern Combat 5 (MC5) te aruncă imediat în acțiune în calitate de soldat al forțelor de securitate pe nume Phoenix, pe care l-ai putea recunoaște din rolul său minor în Modern Combat 4. Ca și jocurile populare Call of Duty, un oraș major, Tokyo în acest caz, vine. sub atacul unui grup de militanți violenți. Vei lupta cu militanții printr-o serie de etape stabilite în întreaga capitală japoneză.

Fiecare etapă a MC5 este împărțită în capitole diferite. Fiecare capitol are etapele dvs. standard de rulare și pistol, etapele bazate pe obiective care implică sarcini precum defuzarea bombelor și o etapă multiplayer. Pentru a economisi spațiu, capitolele sunt descărcate pe măsură ce progresați.

Aveți o mulțime de arme pentru a alege și aveți, de asemenea, o echipă care cuprinde patru clase diferite: asalt, reconfortare, grea și lunetist . Armele și clasele sunt o parte importantă a jocului și afectează în mod direct dificultățile fiecărui nivel. De exemplu, unele misiuni necesită să eliberați ostaticii care sunt ținuți la punctul de armă, ucigându-i pe captorul lor. Folosirea unei puști va ucide aproape sigur atât pe captor cât și pe ostatic, așa că este o idee bună să alegeți o armă mai precisă înainte de a juca pe scenă.

Modern Combat 5 are și un mod multiplayer robust, care acceptă până la 12 jucători simultan. Acesta este cel mai bun mod de a profita de caracteristica de echipă, care vă permite să vă alăturați cu prietenii și să vă alăturați în luptă. Multiplayer are toate tipurile de jocuri FPS clasice, cum ar fi deathmatch, capture flag, și free-for-all .

Jocul este apropiat de modurile multiplayer din Call of Duty, până la bonusurile de ucidere care vă oferă upgrade-uri, cum ar fi arme cu santinelă și elicoptere. Jocurile pe care le-am jucat au rulat fără probleme din punct de vedere al conexiunii și nu am întâmpinat multe probleme cu retardul. Am găsit totuși câteva probleme cu reproducerea. Au fost câteva ori în care am născut în fața unui adversar care m-a omorât repede înainte de a avea chiar șansa să mă mișc. Chiar și în cazul problemelor de reproducere, modul multiplayer este o experiență FPS excelentă.

Prinde-ți arma și participă la luptă

Controalele din Modern Combat 5 se confruntă cu aceeași problemă cu care se confruntă mulți shootere cu ecran tactil: joysticks-urile de pe ecran nu sunt la fel de receptive ca lucrurile reale. Butonul de control care îți controlează mișcarea este situat în partea stângă a ecranului și poți viza, mișcând degetul mare în partea dreaptă. Butoanele de fotografiere, grenadă, zoom-in și abilități speciale sunt de asemenea situate în partea dreaptă.

Controalele răspund în mare parte, dar există probleme precum butoanele de fotografiere și grenadă fiind localizate prea aproape între ele. Au fost câteva ori când am aruncat din greșeală o grenadă care poate perturba serios jocul, mai ales dacă lupți în sferturile apropiate. Aceasta nu este vina MC5, deoarece multe alte jocuri se confruntă cu aceeași problemă. Gameloft speră să implementeze în curând asistența controlorului.

Aspectul și sunetul de luptă

Multă muncă a trecut în Modern Combat 5 și atenția la detalii este aparentă: personajele arată detaliat și fluid în animațiile și nivelurile lor sunt suficient de concis încât să nu pară repetitive. Acest lucru nu este egal cu graficele consolei, dar este totuși în topul liniei pentru jocurile de pe dispozitiv.

Sunetul în joc este de asemenea de înaltă calitate. Pistolele au sunete diverse și alte efecte sonore, cum ar fi pneurile care scârțâie, sunetul credibil. Există, de asemenea, acțiune vocală ciudată, dar solidă care nu se găsește în mod normal în jocurile mobile.

În ciuda controalelor, este încă excelent pentru fanii FPS

Controalele pot deveni iritante și incomode, dar Modern Combat 5 este încă un joc distractiv cu un multiplayer promițător.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: