Download MKTwitter - Descarca PC Telefon Android sau IOS

MKTwitter
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Copii de rezervă publicate pe Twitter

MKTwitter este un instrument simplu care vă permite să faceți backup pentru mesaje pe Twitter .

Cu MKTwitter nu puteți descărca doar o copie a propriilor tweet-uri pe hard disk, ci și să faceți backup pentru mesajele publicate de alte tweeps-uri pe care poate doriți să le păstrați, deoarece le găsiți utile sau interesante.

Utilizarea MKTwitter este foarte ușoară: introduceți numele de utilizator Twitter al persoanei ale cărui tweet-uri doriți să faceți o copie de siguranță și așteptați cu răbdare până când programul este încheiat. Mesajele descărcate sunt salvate într-un fișier de bază de date Access pe care îl puteți căuta cu anumite cuvinte cheie. Programul nici nu necesită instalare.

Puteți spune că MKTwitter este încă un pic dur în jurul marginilor. Funcția Căutare nu funcționează corect și nu sunt sigur dacă programul funcționează peste limita de arhivă de 3.200 de tweet-uri stabilită de Twitter. În orice caz, MKTwitter este încă mai ușor și mai rapid decât copierea și lipirea!

MKTwitter este un instrument util pentru a crea copii de rezervă de pe mesajele dvs. de pe Twitter - sau de la oricine altcineva.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: