Download Mixtape - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Mixtape
Categorie:
Programe Muzica si Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Cel mai bun de la radio de pe desktop

Mixtape este o aplicație de muzică desktop care rulează pe platforma Pokki.

Aplicațiile web precum Pandora și Last.fm sunt incredibil de populare când vine vorba de descoperirea muzicii noi. Acum Mixtape se alătură ca o aplicație de dormit în căutarea unui simplu desktop.

Mixtape prezintă o panglică de imagini cu aspect frumos, care reprezintă diferite liste de redare. Rotiți mouse-ul peste fiecare imagine pentru a citi titlul playlistului și pentru a vedea numele creatorului playlistului. Dacă faceți clic pe playlist, muzica va începe imediat. Puteți întrerupe sau opta pentru a o sări în favoarea melodiei următoare din lista de redare. În plus, puteți juca melodii care vă plac , precum și liste de redare ale inimii pe care le considerați minunate. Puteți chiar achiziționa piese individuale care vă plac pe iTunes cu un clic rapid în aplicație.

Ca bonus suplimentar, vă puteți conecta contul 8tracks cu Mixtape pentru o personalizare suplimentară.

Unii utilizatori s-ar putea enerva că nu puteți modifica dimensiunea aplicației, deoarece este relativ mică. Nu există nici o casetă de căutare reală integrată în aplicație. Puteți căuta în funcție de genuri suficient de ușor, dar nu de melodii specifice. Totuși, acestea sunt reclamații minore, având în vedere cât de bine se întinde aplicația Mixtape.

Mixtape este o alternativă excelentă la unele dintre celelalte servicii de streaming de muzică populară și descoperire online.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: