Download Mitos.is: The Game - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Mitos.is: The Game
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Mitos.is este un joc gratuit de acțiune online 2D . Jucătorii se plimbă pe hartă ca o celulă, mâncând și crescând ca mărime evitând alți jucători sau prin alăturarea breslelor și echiparea obiectelor.

Întotdeauna un pește mai mare

Similar , în stil cu alte jocuri bazate pe browser gratuit , cum ar fi agar.io, Mitos.is este un joc casual online de acțiune de sus în jos. Jocul se concentrează pe deplasarea pe hartă mâncând celule mai mici, pierzând viteza pe parcurs. Această compensare a abilităților aduce tensiune și luarea deciziilor și fiecare joc rapid îi învață pe jucători ceva mai mult. Modelul de bază al acestui stil de joc este avansat pe Mitos.is prin adăugarea de bresle, moduri suplimentare și echipamente. Celulele pot fi echipate cu arme și armuri găsite, se pot alătura grupuri sociale și sunt disponibile patru moduri de joc. Fiecare este destul de similar, dar adaugă un conținut suplimentar binevenit pentru ceea ce este în primul rând un joc gratuit casual în vena lui Snake. Actualizări periodice și evenimente sezoniere cu timp limitat sunt, de asemenea, comune.

Ridica

Mitos.is este o mașină de spălat cu timp ușor. Simplu de învățat cu un nivel surprinzător de abilitate, jocul ar trebui să apeleze la toți.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: