Download Misfit Model 3D 1.2.4 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Misfit Model 3D 1.2.4
Categorie:
Programe Design 3D
Specificatii:
Licenta: Gratis (GPL) | Platforma: Win2000/XP/Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Misfit Model este o solutie gratuita ce permite crearea si editarea obiectelor 3D si a animatiilor. Aceasta poate lucra cu diferite tipuri de fisiere, printre care: .OBJ, .DXF, .MD2, .COB etc. Aplicatia permite pastrarea entitatilor de tip Bone asociate obiectelor importate si modificarea acestora in functie de preferinte. De asemenea, aveti posibilitatea sa aplicati mai multor corpuri operatii boolean de tipul intersectie, uniune, scadere etc.

SFAT: Pentru a crea o scena animata, selectati din meniul Animation optiunea Animation Sets. Alegeti Frame Animation si apasati New. Dati un nume si OK pentru a încheia. Acum Start Animation Mode, alegeti setul creat anterior si incepeti animarea scenei.
SFAT: Puteti modifica materialele asociate diverselor corpuri. Pentru aceasta, trebuie sa deschideti caseta de dialog Edit Materials din meniul Materials si sa apasati butonul New Material. Alegeti o noua textura folosind optiunea Change texture si selectati din meniul derulant 3D Preview.

Modificati parametrii noului material selectand una dintre optiunile Ambient, Diffuse, Specular sau Shininess. Alegeti un nume si finalizati cu OK. Din bara de instrumente apasati butonul Select Groups si selectati obiectuldorit folosind una dintre vederi. In tab-ul Properties, aflat in partea dreapta jos a ferestrei aplicatiei, veti gasi optiunea Group Material. Selectati din lista derulanta materialul creat.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: