Download MineViewer - Descarca PC Telefon Android sau IOS

MineViewer
Categorie:
Jocuri Diverse
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows Vista | Versiune: 1.6
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Dacă ai jucat pe hit-ul indie Minecraft , vei ști că una dintre cele mai dificile părți este să nu ai o hartă și să nu știi unde ar putea găsi anumite materiale atunci când lucrezi. MineViewer vă oferă o hartă și vă permite să căutați rapid materialele dorite.

MineViewer trebuie să fie executat atunci când Minecraft este deschis și veți vedea rapid să apară o parte a lumii voastre. Puteți privi în jur cu tastatura și harta, și chiar să zburați în subteran și să vedeți unde sunt peșterile. Acest lucru este minunat dacă ai pierdut în joc! Vizualizatorul de hărți alternativ Eihort nu are nevoie de Minecraft pentru a rula.

Poate cel mai util instrument din MineViewer este vizualizarea feliilor. Faceți clic pe orice plan, apoi utilizați mouse-ul pentru a vă deplasa prin straturile lumii voastre. Cu o simplă schemă de culori pentru tipurile de blocuri, puteți vedea rapid locația acelei obsidiene sau orice altceva căutați. Nu va trebui niciodată să-mi „orbi” din nou, datorită MineViewer! Salvați-vă jocul în timp ce sunteți în lumea țărilor din Olanda și puteți explora acolo în același mod.

MineViewer vă permite să vă găsiți drumul de întoarcere acasă când ați pierdut și să localizați acele blocuri rare cu ușurință!

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: