Download MindManager - Descarca PC Telefon Android sau IOS

MindManager
Categorie:
Programe Management Proiecte
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Organizați idei, oameni, planuri și resurse

MindManager este un organizator cuprinzător pentru utilizatorii de PC-uri care doresc să urmărească aproape orice din viața lor de zi cu zi.

Uneori, sarcinile complicate de gestionare a proiectelor pot fi ușoare prin compilarea datelor grafice. Asemănător conceptului EDraw Mindmap, MindManager este un instrument foarte complet care vă va ajuta să faceți doar asta, cartografierea ideilor dvs. și sperăm să simplificați și rafinați procesul decizional în timp ce îl face.

MindManager este un instrument atractiv cu care majoritatea utilizatorilor se vor simți imediat confortabil. Merită să urmați ghidul de pornire rapidă interactivă, astfel încât să vă puteți familiariza cu principalele funcții și funcții ale programului. Până când ați terminat, ar trebui să fiți capabil cu ușurință să vă creați hărți. Există aplicații interminabile pentru MindManager. Dacă aveți idei, acest program vă va oferi mijloacele de a le exprima, într-un mod atractiv și ordonat, care vă va face mult mai ușor atunci când va veni momentul să acționați.

MindManager are o mulțime de suplimente care vă permit să faceți hărțile dvs. atât de detaliate pe cât doriți. Puteți adăuga mai multe Subiecte, Subiecte, Relații și alte elemente. Totul poate fi târât și aruncat, iar clicul dreapta vă va permite să adăugați elemente precum pictograme, note, imagini, linkuri și atașamente. După ce ați terminat, puteți trata documentul ca orice alt text, editare, verificare ortografică și exportare în diverse formate.

Atracția principală a MindManager constă în cât de ușor este organizarea de informații și idei. O idee complicată devine curând un plan funcțional atunci când îl descarci pe hârtie, iar interfața ușoară pentru utilizator MindManager înseamnă că poți muta elementele atât cât îți dorești, până îți dai seama corect. MindManager are, de asemenea, caracteristici, cum ar fi un cronometru, modul de brainstorming și capabilități de internet integrate , elemente care duc un program deja excelent la un alt nivel.

MindManager face ca organizarea chiar și a celor mai complexe proiecte să fie o briză totală.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: