Download Mikogo - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Mikogo
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Partajează desktopul tău cu până la 10 alți utilizatori

Odată cu creșterea vitezei în bandă largă și puterea de procesare crește tot timpul, distribuirea desktop-ului devine o zonă tot mai competitivă în domeniul software.

În special pentru specialiștii în asistență tehnică, previne necesitatea asistării fizice a unui client. În schimb, se pot conecta doar la Mac-ul sau PC-ul lor și pot rezolva problema instantaneu. Pentru utilizatorii generali, înseamnă că puteți ajuta mai ușor prietenii și familia atunci când lucrurile nu merg bine pentru computerul lor.

Primul mare bonus de remarcat este faptul că Mikogo este liber de utilizat. În al doilea rând, vă puteți conecta pe platforme, astfel încât utilizatorii de PC să se poată conecta la Mac-uri și invers. Cealaltă caracteristică marcantă a Mikogo este că puteți împărtăși cu până la 10 persoane diferite în același timp, ceea ce îl face ideal pentru întâlniri, prezentări sau sesiuni de antrenament.

Mikogo a fost proiectat pentru începători și partajarea desktop, astfel încât este foarte ușor de utilizat. Cu toate acestea, înainte de a face ceva, va trebui să vă înscrieți pentru un cont Mikogo, pentru care trebuie doar să furnizați adresa de e-mail și numele. Persoana care dorește să vadă desktopul altcuiva trebuie să aibă un cont, dar cei care vor să partajeze trebuie doar să introducă codul de șase cifre care le-a fost emis de gazdă. Primul lucru pe care îl observați este că Mikogo este destul de rapid. Nu există prea mult timp, ceea ce înseamnă că nu trebuie să așteptați vârste pentru ca Windows-ul să se miște pe ecran. De asemenea, mi-a plăcut faptul că, într-o clipă, puteți modifica gazda sau prezentatorul pur și simplu făcând clic pe pictograma din bara de meniu de sus.

Puteți întrerupe transmisiile în orice moment, iar conexiunile sunt criptate cu o cheie de criptare AES de 256 biți. Există, de asemenea, o funcție de înregistrare la îndemână, care vă permite să înregistrați sesiuni de partajare pentru arhivare sau referință ulterioară. Puteți chiar să permiteți celuilalt utilizator să preia controlul mașinii dvs. folosind funcția „Control de la distanță”. De asemenea, se presupune că există o funcție de conferință audio în conformitate cu site-ul dezvoltatorului, deși nu am putut găsi acest lucru în programul propriu-zis.

Cu toate acestea, în general, Mikogo este o soluție impresionantă de partajare pe desktop. Este foarte simplu de utilizat și trecerea de la gazdă la prezentator este o briză.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: