Download Microsoft Visio - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Microsoft Visio
Categorie:
Programe Management Proiecte
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Diagramare conform Microsoft

Versiunea de probă pentru Microsoft Visio 2007 nu mai este disponibilă. În schimb, puteți descărca o versiune gratuită a Microsoft Visio 2013.

Microsoft Visio 2007 este un instrument care permite utilizatorilor de PC să creeze o varietate de diagrame și desene diferite.

Rețineți că există o versiune mai recentă disponibilă - Microsoft Visio 2010. Dacă sunteți interesat de versiunea din 2007, citiți mai departe!

Dacă ați avut vreodată nevoie să creați un organigraf pentru muncă sau școală, veți înțelege cât de dificil (și dezordonat!) Poate fi să încercați să desenați unul de la mână.

Microsoft Visio este un instrument valoros pentru oricine are nevoie să creeze lucrări precum desene, diagrame de rețea și calendare. Puteți face chiar machete de birou și organigramă. Șabloanele pregătite sunt incluse în Microsoft Visio sau puteți opta pentru a începe de la zero dacă aceasta este preferința dvs. Membru al familiei Microsoft Office 2007, Microsoft Visio vă oferă o mulțime de opțiuni și este compatibil cu alte programe Office, ceea ce îl face și mai convenabil.

Deși există multe tipuri de desene pe care le puteți face cu Microsoft Visio, trei pași de bază sunt cei mai mulți utilizatori care vor trebui să creeze șabloane gata făcute pentru orice design. Alegeți un șablon care vă place și deschideți-l, trageți formele și conectați-vă după cum doriți și completați în sfârșit formele cu orice text doriți. Aceasta este cu adevărat tot ce există cu Microsoft Visio.

Realizarea de modele personalizate este singura parte cu adevărat dificilă despre utilizarea Microsoft Visio. Utilizatorii începători ar putea fi dificil să învețe să facă. De asemenea, durează ceva timp pentru a naviga în interfața programului.

Excelent pentru aproape orice nevoie de diagrama, Microsoft Visio este un program ușor de utilizat pentru studenți și angajați.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: