Download Microsoft Minesweeper for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Microsoft Minesweeper for Windows 10
Categorie:
Jocuri Clasice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 8
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Microsoft Minesweeper pentru Windows 10 este un joc care vă permite să experimentați unul dintre adevărații clasici ai jocurilor pe desktop; Minesweeper! Acesta este un joc de puzzle care a taxat generații de jucători avizi și lucrători de birou deopotrivă. Urmați indicii, găsiți minele care vă înconjoară și evitați să pășiți într-una!

Doriți să mergeți măturat pentru mine?

Microsoft Minesweeper pentru Windows 10 este unul dintre acele jocuri care are o premisă aparent simplă, dar diabolic de dependență. Jocul se confruntă cu o grilă de pătrate, unele dintre ele conțin mine mortale, unele dintre ele fiind în siguranță - dar toate sunt identice. Sarcina ta este de a rezolva care este. Când faceți clic pe un pătrat sigur, vi se va spune câte pătrate adiacente au mine. De aici, trebuie să vă dați seama unde se află minele. Fiți atenționat: o mișcare falsă și jocul va fi totul pentru tine.

Un clasic reinventat pentru o nouă generație

Pe lângă modul încercat și modul clasic, Microsoft Minesweeper pentru Windows 10 vine cu un Mod de aventură care adaugă o cu totul altă dimensiune formulei clasice. Aici, sarcina ta va fi să ghidezi un erou către un obiectiv din centrul Pământului, evitând pericolele și adunând comoara. Premisa de bază rămâne, dar jocul în sine este acum mult mai profund.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: