Download Microsoft Access 2013 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Microsoft Access 2013
Categorie:
Programe Management Proiecte
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Transformă baza de date într-o aplicație web Access

Microsoft Access 2013 este un program de gestionare a bazelor de date inclus în Microsoft Office 2013. Microsoft Access 2013 a fost actualizat cu modificări semnificative. Cea mai mare schimbare este capacitatea de a crea cu ușurință aplicații web legate de baza de date și de a le folosi prin SharePoint la care colegii pot avea acces. Acest proces gratuit vă va permite să mențineți cu ușurință o bază de date pentru afacerea sau proiectul dvs.

Caracteristici

Cea mai mare caracteristică nouă este capacitatea de a crea aplicații de acces compatibile complet cu SharePoint. Accentul Microsoft Access 2013 este pus pe aceste aplicații, deoarece le puteți crea cu ușurință din ecranul de bun venit folosind șabloane. Șabloanele de aplicații Acces online sunt proiectate pentru colaborarea cu colegii, dar există și aplicații offline pentru bazele de date locale.

După selectarea dintr-o varietate de șabloane, va trebui să selectați un tip de date care trebuie urmărite, cum ar fi contacte sau sarcini. Aplicația va genera apoi structura bazei de date , navigarea și interfața de comandă. Dacă nu sunteți mulțumit de datele afișate în aplicație, o puteți edita sau adăuga în noi tipuri de date.

Concentrația pe aplicațiile Access are câteva dezavantaje pentru cei care caută instrumente de baze de date mai vechi. Microsoft Access 2013 a eliminat unele modele de interogare, cum ar fi Pivot Chart și Pivot Table, precum și Upsizing Wizard. Este posibil ca aceste funcții să fie utilizate rar în versiunea 2010, dar ar fi fost mai bine dacă Microsoft ar îmbunătăți aceste instrumente în loc să le omită. Puteți utiliza Microsoft Access 2013 pentru a crea baze de date independente în loc de aplicații Access, dar nu există tutoriale și șabloane utile pentru ghidarea utilizatorilor noi.

Usability

Interfața Access 2013 este similară cu cea din 2010, dar actualizată la aspectul mai elegant al Microsoft Office 2013. Crearea datelor este introdusă fie din bara de instrumente, fie din tastele rapide. Instrumentele principale, cum ar fi Table, Interogare și Form, toate se întorc, împreună cu meniuri noi pentru a lista rapid diferite aplicații SharePoint și Access. Aspectul și aspectul aplicațiilor Access depind de modelul selectat.

Unele dintre ele sunt mai potrivite pentru afișarea foilor de timp sau a comenzilor, dar ar putea fi o alegere slabă pentru grafice și diagrame. Toate câmpurile și interfața vor depinde de șablonul selectat. Va trebui să petreci timp și să încerci diferite șabloane pentru a găsi unul care se potrivește de fapt proiectului tău.

Aplicația este adaptată pentru a partaja baza de date și aplicațiile cu toți partenerii de afaceri. Pentru a realiza acest lucru, veți fi conectat constant la SkyDrive pentru a partaja și edita fișiere. Deși acest lucru este util pe o rețea stabilă mare, poate provoca probleme dacă sunteți vreodată deconectat de la cloud și trebuie să editați datele offline.

Puteți lucra în continuare la aplicațiile de acces locale în timp ce este offline, deși va trebui să vă conectați la cloud dacă doriți să încărcați și să transferați într-o aplicație colaborativă. Din fericire, Microsoft Access 2013 are multe instrumente și solicită importarea cu ușurință a datelor din aplicațiile locale, Access 2010 sau Excel într-o aplicație sau bază de date Acces online.

Calitate

Aplicația este coordonată color pentru a ajuta la evidențierea meniurilor și notificărilor cheie. Majoritatea șabloanelor de aplicații Access creează o aplicație web elegantă, care arată foarte similar cu Outlook.com . Microsoft Access 2013 funcționează în general rapid, chiar și atunci când lucrează la multe proiecte complexe. Aplicațiile de acces colaborativ se deschid în browserul dvs. web implicit și funcționează în mai multe browsere, cum ar fi Internet Explorer, FireFox și Chrome. Funcții de acces Aplicațiile de acces local au un aspect similar, deși nu trebuie să fiți online pentru a le utiliza și modifica.

Concluzie

Actualizările Microsoft Access 2013 sunt excelente pentru conectarea afacerii dvs. într-o singură bază de date conectată. Versiunea din 2013 elimină unele funcționalități din versiunea 2010 și este orientată către integrarea SkyDrive și SharePoint. Dacă sunteți gata să mergeți mai departe și să lăsați instrumente vechi în urmă Microsoft Access 2013 este un upgrade excelent.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: