Download Metro WinRar - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Metro WinRar
Categorie:
Programe Ceasuri si Alarme
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Piele personalizată gratuită pentru Winrar

Metro Winrar este o piele personalizată gratuită care transformă copia dvs. de Winrar într-un deliciu de design. Ca și în cazul majorității pieilor Winrar, este complet gratuit. Nu modifică funcționalitatea Winrar în sine, ci oferă o acoperire nouă atractivă fantasticului program Winrar. Există o mulțime de piei disponibile pentru Winrar, dar credem că aceasta este o piersică.

Ce face?

Pielea Metro Winrar de Brebenel-Silviu este un mod nou și atractiv de a arăta o anumită individualitate în Winrar. Răsboiește complet programul mereu popular și oferă un aspect funky pentru cel mai popular instrument nerar din lume. Această piele Metro Winrar are toată estetica de design clasic oferită de arta lui Brebenel-Silviu. Este izbitor într-un mod corect, fără a fi obturator.

Ce efect are asupra programului în sine?

Această piele nu schimbă funcționalitatea Winrar, ci o face să pară mai rece. Dacă vă îngrijorează faptul că acest lucru va fi mutarea butoanelor sau modificarea procesului, atunci odihniți-vă ușor. Această piele este doar un mod minunat de a adăuga un pic de fler în ziua ta și de a vă permite să personalizați ceva pe care îl folosim cu toții într-un mod nou.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: