Download Metal Slug X - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Metal Slug X
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Metal Slug X este o versiune remasterizată și extinsă a Metal Slug 2, un joc arcade clasic din 1999. Dacă respingeți acest titlu cu scuza că este prea vechi, veți rata și exploziv, interesant, distractiv, plin de acțiune și mai sus toate aventura foarte, foarte, foarte dificilă. Avem atenția ta acum? Grozav, asta înseamnă că sunteți pregătit pentru provocarea care vă așteaptă.

Mori, explodează, supraviețuiește!

Metal Slug 2 (și, prin urmare, Metal Slug X) a setat bara atât de sus pentru jocurile de lansare, încât a fost depășită doar de propriile sale continuări. Vă uitați la un titlu în care (în mod normal) trebuie să avansați de la stânga la dreapta în timp ce spargeți un întreg care este după voi.

În ciuda premisei sale simple, Metal Slug X va continua să vă surprindă. Pentru început, pregătește-te pentru o acțiune literalmente rampantă : un minut vei fi la bordul unui avion cu motor care distruge un tren în mișcare și următorul vei urca într-un turn în timp ce vei scăpa de un robot în formă de monstru.

Dar acțiunea nu este singurul lucru care va varia în joc: mâncați prea multe fructe și vă veți transforma într-un erou obez, dar muritor; din când în când veți rula în vehicule care schimbă radical jucabilitatea; și nu uitați de enormele șefe finale, care sunt și adevărate spectacole vizuale . Veți muri de multe ori pentru că veți fi mai atenți la detaliile care se întâmplă pe ecran decât la ceea ce se întâmplă cu personajul dvs.!

Îți este imposibil să termini Metal Slug X la prima încercare. Vei muri de multe ori, deoarece dușmanii nu vor înceta să te atace. Din fericire, jocul este conștient de dificultatea sa și vă permite să alegeți continuări infinite. Dar totul are un preț: Metal Slug X va râde de numărul de ori ai murit până când poți termina aventura.

După ce ați stăpânit Metal Slug X, este posibil să îl treceți imediat. Cu toate acestea, jocul vă surprinde chiar și atunci când ați crezut că l-ați trecut deja: aveți multe moduri suplimentare , cum ar fi Modul Școală de Luptă care vă invită să redați nivelurile anterioare cu obiective noi.

Iadul poate fi foarte distractiv

Deși este un joc din 1999, Metal Slug X este încă uimitor vizual. În fiecare secundă, mii de detalii se întâmplă pe ecran. Mișcările personajelor ( personaje principale, secundare și chiar terțiare) se realizează foarte atent, mai ales în cazul șefilor finali. Stilul de desene animate este delicios. De exemplu, dușmanii vor face haz de tine când vei muri, dar vor țipă de groază când vor vedea că tocmai ai reînviat. Hilar!

Controalele Metal Slug X sunt simple și precise . Vei învăța să tragi în toate direcțiile, să urci pe vehicule sau să sari într-o chestiune sau minute. Odată ce jocul și-a dezvăluit toate secretele, va depinde de voi să le folosiți bine. În MSX, toate greșelile pe care le faceți vor fi responsabilitatea dvs. și a nimănui.

Un joc esențial în genul său

Metal Slug X a fost, este și pariem că va fi, de asemenea, un referent în genul său. Este un joc esențial 100% pentru fanii shootem-urilor. Are tot ce căutați: acțiune, varietate, nebunie și șefi finali extraordinari. Și dacă sunteți un începător de gen, nu lăsați dificultatea să vă sperie: faceți față provocării și veți intra în scenă cu stil.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: