Download Men of War: Assault Squad - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Men of War: Assault Squad
Categorie:
Programe Calculatoare
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Jocul complet de luptă de control

Men of War: Assault Squad este un joc derapat în care operezi în mod cooperant într-o serie de medii extrem de realiste pentru a-ți dovedi abilitățile tactice.

Derapaj multi-jucatori

În cele mai recente versiuni ale lui Men of War, jocul a fost actualizat pentru a permite simulări de luptă multi-jucătoare și cooperatiste. Men of War: Assault Squad este, prin urmare, mult mai plăcut decât versiunile anterioare. Cu toate acestea, nu este mai ușor, deoarece acum faceți echipă cu prietenii pentru a-l asuma pe inamic. Inteligența artificială dinamică îmbunătățită (AI) a jocului se asigură că nu vor fi exact două misiuni în niciun joc. Această dezvoltare înseamnă că fiecare nouă luptă devine o experiență nouă pentru jucători și că se confruntă cu o AI care știe cu adevărat să se adapteze la ceea ce se confruntă și să lupte înapoi. Locațiile de joc includ Europa de Vest, Africa de Nord și marginea Pacificului. Puteți comanda tancuri individuale sau chiar puteți prelua controlul soldaților singuri, dacă doriți. Alegeți soldații de elită a națiunii pe care doriți să o comandați și aruncați-vă în luptă!

Control direct

Datorită comenzilor de la tastatură dezvoltate pentru Men of War: Assault Squad, reglarea fină a controlului asupra unităților și războinicilor este ușoară și evită mult să indicați și să faceți clic. Acțiunea multi-jucător este rapidă și furioasă.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: