Download MediaHuman Audio Converter - Descarca PC Telefon Android sau IOS

MediaHuman Audio Converter
Categorie:
Programe Diverse Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Ascultați fișiere de muzică pe orice player și dispozitiv cu MediaHuman Audio Converter

Când achiziționați și descărcați muzică, formatul limitează adesea modul în care puteți reda fiecare fișier. Cu o interfață intuitivă și o aplicație ușor de utilizat, MediaHuman Audio Converter transformă rapid muzica în diverse formate gratuit. Cu această aplicație, puteți reda muzica pe aproape orice player sau dispozitiv.

Caracteristici

MediaHuman Audio Converter creează 3PG, AAC, AIFF, FLAC, MP3, MP4, OGG, WAV, WMA și alte formate de fișiere comune. De asemenea, convertește muzica în format Apple Lossless. Designul drag and drop vă permite să convertiți fișierele audio unul câteodată sau simultan, păstrând structura de folder existentă. Programul vă permite să împărțiți piesele după foaia CUE, localizând fișierele CUE într-un folder și împărțind automat imaginea în piese individuale. De asemenea, caută copertele de disc folosind diverse servicii de internet. Aplicația freeware acceptă iTunes, astfel încât să puteți adăuga fișiere convertite direct în biblioteca dvs. sau să alegeți o listă de redare specifică. De asemenea, puteți extrage piese audio din videoclipuri.

In concluzie

Unul dintre puținele dezavantaje este procesul stângaci pentru selectarea unui folder de destinație. Odată convertiți fișierele, trebuie să selectați? Deschideți folderul de ieșire? din fișierul? meniul. Apoi, puteți redacta și arunca fișierele recent convertite în folderul dorit. Alternativ, selectați? Preferințe? din bara de meniu și faceți selecția dvs. Programele similare vă permit adesea să selectați un folder de destinație atunci când selectați formatul de ieșire chiar în fereastra interfeței principale. De asemenea, vă permit să convertiți foldere întregi și să convertiți în mai multe formate de ieșire într-un singur lot, cum ar fi XLD și Max. În ciuda acestui fapt, MediaHuman Audio Converter oferă o soluție simplificată și ușor de utilizat, cu o mulțime de opțiuni și funcționalități.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: