Download Marble Arena 2 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Marble Arena 2
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Marble Arena 2 este un joc gratuit de marmură pentru computer.

Marbles este o școală destul de veche, dar această versiune, adusă la zi, funcționează bine. Scopul este de a progresa prin nivelurile Marble Arena 2 prin colectarea unui număr specific de stele. Diferite stele colorate merită puncte diferite și, odată ce le veți avea pe toate, veți fi liber să progresați la nivelul următor.

Joacă Marble Arena 2, credem că este foarte puțin probabil să te plictisești. Se pare că există niveluri nenumărate și fiecare nivel individual este făcut mai provocator prin includerea diferitelor platforme, suprafețe și obstacole. De asemenea, există o mulțime de ajutor - sub formă de semne de întrebare violet - pentru a vă oferi mai multe informații care să vă ajute să profitați la maximum de fiecare situație.

Pe măsură ce avansați prin Marble Arena 2, veți avea acces la niveluri superioare și la toate upgrade-urile importante ale marmurii. Teoretic, jocul este ușor de controlat folosind WASD și mouse-ul pentru a privi în jur. Cu toate acestea, atunci când am jucat de fapt, nu am găsit acest aspect atât de confortabil și am fost dezamăgiți să constate că controalele nu pot fi modificate.

Marble Arena 2 este o mulțime de distracții. De fapt, este mult mai distractiv decât ne așteptam! Acestea fiind spuse, se înnebunește greu după un timp, iar muzica este suficientă pentru a te înnebuni.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: