Download ManicTime - Descarca PC Telefon Android sau IOS

ManicTime
Categorie:
Programe Ceasuri si Alarme
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un manager de timp personal complet

ManicTime este o aplicație foarte utilă pentru a controla cum și unde petreci timpul în timp ce stai în fața unui computer, fie dacă îți place să ai un control absolut asupra modului în care își petrec timpul, fie trebuie doar să urmărești orele de lucru, deoarece salariile tale depind de aceasta.

ManicTime stă discret în tava de sistem și urmărește absolut orice faceți cu computerul dvs.: site-uri web pe care le deschideți, e-mailuri pe care le trimiteți, documente pe care le scrieți, etc. ManicTime nu înregistrează ceea ce scrieți sau citiți de fapt; controlează doar aplicațiile pe care le utilizați și timpul pe care îl petreceți pentru fiecare dintre ele.

Cu toate datele colectate, ManicTime generează linii de timp și diagrame frumoase, cu ajutorul cărora puteți avea o vedere exactă a modului în care vă petreceți timpul, fie dacă este din motive de muncă, deoarece doriți să puneți capăt obiceiului dvs. de amânare sau doar pentru distracţie.

ManicTime vă permite să răsfoiți lista de activități, să o filtrați pentru a căuta un anumit element și, de asemenea, etichetați informațiile pentru a fi mai ușor de gestionat. De asemenea, ManicTime poate exporta datele, dar numai în CSV - nu sunt acceptate alte formate precum HTML sau PDF.

Dacă trebuie să urmăriți timpul petrecut pe computer, fie din motive de muncă, fie doar din curiozitate, ManicTime este instrumentul de care aveți nevoie.

Corecție: actualizare plugin Firefox. Optimizarea dialogului Adăugare etichetă Corecție de erori: Uneori, aplicația se va bloca la pornire. Corectare erori: MT a încetat să funcționeze pe Windows italian

Schimbări

Corecție: actualizare plugin Firefox. Optimizarea dialogului Adăugare etichetă Corecție de erori: Uneori, aplicația se va bloca la pornire. Corectare erori: MT a încetat să funcționeze pe Windows italian
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: