Download Mail Forward - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Mail Forward
Categorie:
Programe Email
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Transmite până la 20 de conturi către orice adresă de e-mail

Dacă vă aflați în mai multe conturi de e-mail și doriți doar să utilizați un singur cont pentru toți, este posibil să vă ajute Mail Forward.

Aplicația simplă poate trimite mai departe mailuri de la conturile de poștă AOL, Gmail, Hotmail, MSN, Netscape și Yahoo la orice adresă de e-mail. Nu numai că, dar poate transmite și e-mailurile din conturile de e-mail POP standard, precum Outlook sau Outlook Express. Puteți alege, când ștergeți e-mailul, dacă doriți să ștergeți din ambele conturi sau doar unul dintre ele. Adresa cutiei poștale originale va fi utilizată ca adresă de retur pentru e-mailul trimis, astfel încât dacă e-mailul nu este livrat, va fi returnat în contul inițial. O caracteristică plăcută, mai ales dacă trimiteți newslettere în mod regulat sau un e-mail de grup obișnuit, este opțiunea de a utiliza un planificator încorporat care vă permite să trimiteți e-mailul la un moment specificat. Dacă aveți abilități de script, puteți utiliza, de asemenea, scripturi pentru a returna e-mailul la intervale periodice. Această ultimă versiune include suport pentru redirecționarea de e-mailuri din domenii alternative, internaționale și personalizate, ceea ce înseamnă cele precum live.com, yahoo.co.uk etc.

O soluție simplă pentru e-mailul dvs., care necesită redirecționare, deși nu vă așteptați să transmită totul instantaneu.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: