Download Magicka: Wizard Wars - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Magicka: Wizard Wars
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7 | Versiune: Beta
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Magicka s-a întors! Hack'n's suedezul cunoscut pentru sistemul său de jocuri creative se întoarce într-o versiune gratuită care va genera nenumărate potriviri de râs. Prin încorporarea elementelor multiplayer și MOBA în formula jocului original, Magicka: Wizard Wars este cu siguranță unul dintre cele mai distractive jocuri multiplayer la care am avut ocazia să jucăm recent .

Un magicka online cu elemente MOBA

După doar câteva minute de joc Wizard Wars, este ușor de observat că un mod multiplayer competitiv este ceea ce lipsea din Magicka originală . Două moduri de joc sunt disponibile: duelul și arena. Modul duel vă permite să luptați împotriva unei alte persoane într-un scenariu cel mai bun; în timp ce modul arenă este mai mult ca un MOBA cu puncte diferite de capturat pentru fiecare echipă.

Totul ar părea banal dacă nu ar fi pentru posibilitățile extraordinare pe care sistemul Magicka vraji le oferă, împreună cu numeroase elemente pe care le poți combina . Cu un foc prietenos activat implicit și sistemul complex de jocuri, de multe ori te găsești să-ți ataci propriii aliați „din greșeală” și urmărindu-i să explodeze în fața feței tale. Magicka: Wizard Wars este distractiv, distractiv și departe de lipsa strategiei!

1 magician, 8 elemente, posibilități interminabile

La fel ca în Magicka originală, Wizard Wars vă invită să jucați ca un mag care luptă prin combinarea elementelor pe care le are la dispoziție. Folosind tastatura, va trebui să invocați aceste elemente și să le combinați pentru a da rezultate imprevizibile și uneori hilar. Experimentați și descoperiți noi combinații puternice!

Prezentabil, dar subtil

După păstrarea motorului grafic grafic Magicka original, Wizard Wars poate părea destul de banal (puțin datat) din punct de vedere vizual. Totuși, acțiunea arată minunat și mai important, jocul păstrează fizica excelentă a motorului său de joc.

Echilibrul perfect între MOBA și un joc de petrecere, deși încă în versiunea Beta

Magicka: Wizard Wars încă nu a fost terminat. Cu toate acestea, este încă un joc minunat pentru a vă pune mâna pe seama faptului că este gratuit, deși trebuie să recunosc că experiența de joc mai are un drum de parcurs.

Oricum ar fi, această versiune Beta este amuzantă. Cu bătălii nesigure 1 la 1 și un mod de arenă nebună , Wizard Wars realizează un echilibru perfect între complexitatea strategică a unui MOBA și râsul compulsiv al unui joc de petrecere. Un succes!

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: