Download Magic: The Gathering - Tactics - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Magic: The Gathering - Tactics
Categorie:
Jocuri Strategie
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows Vista | Versiune: 1.0.3.160
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Magic: The Gathering - Tactics este un joc gratuit de strategie bazat pe ture. Pe baza jocului de cărți de tranzacționare, acesta este un titlu fantezist în care trebuie să te gândești mai întâi înainte de a te muta.

Joci un „Planeswalker”, un mage puternic înarmat cu manuale de vraji și trebuie să lupți împotriva celorlalți Planeswalkers. Magic: The Gathering - Tactics are loc pe o „tablă digitală”, ca și cum ai juca un joc miniatur Atelier de jocuri. Veți construi colecția dvs. de figuri și vrăji și puteți face campanii cu un singur jucător, precum și asumarea altor jucători.

În timp ce pare la început ca un MMO, Magic: The Gathering - Tactics nu este nimic de acest fel. Personalizarea personajelor este mult mai de bază, iar jocul bazat pe ture îl face mult mai lent. Odată ce ai atins, luptele sunt distractive și necesită multă gândire strategică. Competiția împotriva altor jucători umani nu funcționează cu adevărat decât dacă ești dispus să plătești pachete de cărți decât să-ți crești abilitățile. Jucătorii cu kitul gratuit de bază nu vor avea nicio șansă împotriva celor care plătesc!

Magic: The Gathering - Tactics arată bine, cu figuri bine animate și un stil care se potrivește îndeaproape cu jocul de cărți. Am găsit mediile de joc cam neclar. În timp ce pare complicat, vei alege în scurt timp modul de a juca, dar este păcat că puterea trântește aproape întotdeauna abilitatea tactică - în mod esențial poți plăti pentru a câștiga, ceea ce este o rușine.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: