Download m2ftp - Descarca PC Telefon Android sau IOS

m2ftp
Categorie:
Programe FTP
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Clienți FTP simpli pentru transferuri rapide și ușoare

Clienții FTP pot varia de la complet incomprensibil până la ridicol de ușor, iar acesta se încadrează cu siguranță în ultima categorie.

Aceasta înseamnă că nu prezintă neapărat tot ceea ce vă așteptați de la un client FTP, dar este cu siguranță un început excelent pentru începători și puteți fi sigur că fișierele dvs. vor fi transferate atunci când doriți. Asta nu înseamnă că m2ftp este scurt pentru funcții. Într-adevăr, include tot ceea ce vă așteptați de la un astfel de client, inclusiv o GUI foarte ușor de utilizat și bine prezentată pentru administrarea fișierelor de date și butoane simple, dar simple pentru ștergere, redenumire copie etc.

Conexiunile sunt stabilite cu minimum de tampenie și puteți afișa aproape orice tip de date localizat pe server. Uneori navigarea prin fișierele serverului poate rămâne puțin, dar nu este nimic grav și oricum poate depinde de timpul de răspuns al serverului. Există o interfață ușor de utilizat pentru a trage și arunca, astfel încât este ușor ca utilizarea Windows Explorer pentru a muta și gestiona fișiere, plus puteți muta loturi uriașe de fișiere în același timp. De asemenea, ceea ce este plăcut este că există o bară de stare clară care vă spune exact starea transferului, cât de repede merge și când ar trebui să fie complet.

Poate să se limiteze la încărcare și descărcare, dar m2ftp este un client eficient, ușor de utilizat și foarte bine prezentat, care este un început ideal pentru începători la FTP.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: