Download Logos Quiz - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Logos Quiz
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Logos Quiz este un joc de testare provocator, care vă va pune la cunoștință mărcile companiei.

Jocul este împărțit în opt niveluri , fiecare conținând 80 de logo-uri. Trebuie să ghiciți o anumită proporție de logo-uri la un nivel pe care îl puteți trece la următorul. Toate logo-urile din Quiz-ul Logos au lipsă o piesă pentru a le face mai greu de ghicit. Pentru a ghici un logo, apăsați pe el, apoi introduceți răspunsul. Cu ușurință, Logos Quiz vă va anunța dacă răspunsul este aproape, dar ortografia este ușor greșită.

Există un sistem de indicii în Logos Quiz, care este foarte binevenit, deoarece unele dintre sigle pot fi greu de obținut, chiar și la niveluri mai ușoare (mai ales dacă locuiți în afara SUA, deoarece o mare parte din companie sunt cu sediul american). Există mai multe indicii pentru fiecare logo, dar nu merită să utilizați alocarea indicilor după primul indiciu, deoarece celelalte nu se extind foarte mult.

Quizul Logos este foarte bine prezentat. Logo-urile sunt foarte clare, interfața glisantă funcționează bine, iar tastatura personalizată este simplă.

Deoarece Logos Quiz nu dezvăluie niciodată răspunsurile, poate fi frustrant dacă nu puteți ghici unul. Dar totuși, este un joc distractiv pe care îl poți reveni din nou în timp.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: