Download Logo Foundry - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Logo Foundry
Categorie:
Programe Diverse Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Realizați logo-uri profesionale pentru afaceri chiar dacă nu ați făcut unul înainte

Logo Foundry este, așa cum sugerează și numele, o suită de design care vă permite să realizați logo-uri profesionale pentru marca sau compania dvs. Nu trebuie să fiți un designer profesionist care să utilizeze instrumentul și să extragă rezultate grozave din acesta.

Ușor de folosit

Logo Foundry, așa cum sa menționat mai sus, este proiectat cu simplitate în minte. Poate fi folosit de novici cu o ușurință extraordinară. Chiar dacă nu aveți experiență de proiectare anterioară, Logo Foundry vă va ajuta să creați logo-uri creative, cu aspect frumos, în câteva minute. Dar asta nu înseamnă că designerii profesioniști s-ar simți lăsați în afara. În ciuda faptului că se concentrează mai mult pe designeri amatori, instrumentele împachetează suficiente caracteristici și funcționalități pentru a menține interesat designerii experimentați. De exemplu, există funcții avansate de editare a textului care vă ajută să creați o tipografie frumoasă. Există asistență pentru text ondulat, text circular și alte machete de text avansate.

Caracteristici primare

Logo Foundry oferă peste 3000 de forme, simboluri și icoane cu care să te joci. Aceste forme și simboluri au fost clasificate astfel încât să puteți localiza cu ușurință tipul de pictogramă de care aveți nevoie pentru proiectul dvs. Dacă categoriile nu ajută, puteți utiliza funcționalitatea de căutare încorporată, unde puteți să introduceți cuvinte cheie și să căutați simboluri. Funcțiile de gestionare a straturilor facilitează lucrarea pe sigle. Nu mai vorbim, puteți salva, reutiliza și restaura șabloane de logo, cu straturile lor. De asemenea, puteți exporta rezultate sub formă de JPG plat sau fișiere PNG transparente.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: