Download Living Earth Desktop - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Living Earth Desktop
Categorie:
Programe Wallpapere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Vizualizare în timp real a lumii pe desktop

Living Earth Desktop este un combo de fundal / screensaver care aduce o imagine de ansamblu detaliată a Pământului și a vremii sale direct pe desktop.

Vizualizarea implicită a Living Earth Desktop este Pământul în ansamblu. Veți vedea unde este tulbure, unde este noaptea și unde este ziua. Când este noapte, veți vedea luminile orașului strălucind, arătându-vă locația marilor orașe și a zonei deschise. Living Earth Desktop poate fi, de asemenea, configurat pentru a afișa vremea de pe glob și zonele de timp pop-out și widget-ul meteo pentru vremea din orașul tău.

Toate funcțiile Desktop Earth pot fi comutate în Opțiuni. Aici puteți alege ce vedere a planetei doriți, limitându-vă la un singur continent, dacă doriți. Puteți seta, de asemenea, orașul și preferatele dvs. astfel încât prognozele meteo și zonele de timp să fie mai personalizate.

Living Earth Desktop este foarte detaliat, iar dezvoltatorii susțin că capacul de cloud este în timp real. Chiar și așa, calitatea imaginilor nu este mare, ceea ce este puțin dezamăgitor pentru o aplicație plătită.

Living Earth Desktop este un screensaver și tapet interesant, dacă nu fantastic.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: