Download Livestation 3.2.0 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Livestation 3.2.0
Categorie:
Programe Internet TV
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: WinXP/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Livestation aduce fluxurile gratuite de TV si radio pe computerul tau.
Livestation vine cu statii TV ca BBC, CNN, CNBC sau Al Jazeera si poti descarca orice canale adaugate de utilizatori de pe the website.

Toate canalele ruleaza foarte stabil si sunt transmise la calitate mare.
Programul vine in completarea celor care nu au TV-Tunner acasa si vor sa priveasca toate posturile online intr-o singura aplicatie. Ti se va cere sa-ti creezi un cont, dupa care vei putea folosi aplicatia. In contul tau vei avea deja adaugate cateva posturi predefinite precum: Euronews, Al Jazeera, BBC World Service, etc.

Daca ai vreun post preferat il poti adauga folosind optiunile din website. De acolo poti adauga sute de posturi tv printr-un simplu click pe optiunea “Add to player”. In acest moment postul TV este adaugat in contul tau si implicit in aplicatia Livestation. Interfata programului pare destul de aerisita si fresh.

O chestie draguta este ca atunci cand esti in full screen poti face surf prin posturi cu sageata sus sau jos de pe tastatura. Una peste alta, Livestation este o aplicatie destul de sofisticata si interesanta mai ales pentru faptul ca este gratuita.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti:

COMENTARII

Vizitator
03/01/2013, 21:01
dc nu`mi merge sa`mi fac cont?>