Download Livestation - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Livestation
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Urmăriți posturile de știri internaționale pe computer

Livestation reunește una dintre cele mai impresionante și mai vaste selecții de canale din întreaga lume sub un singur pachet ușor de utilizat și prezentat elegant.

Spre deosebire de multe alte aplicații TV , Livestation are acorduri oficiale cu canale majore precum BBC World, CNN și The Discovery Channel. Aceasta înseamnă că vi se oferă o programare și imagini de înaltă calitate. Și mai bine, puteți interacționa foarte ușor cu alți utilizatori printr-o funcție de chat online, care oferă, de asemenea, spectatorilor Livestation o șansă de a evalua canalele lor preferate.

Puteți adăuga canale la Livestation accesând site-ul web al dezvoltatorului și făcând pur și simplu clic pe „Adăugați la jucător” și veți constata că acesta este adăugat automat la lista de canale Livestation. Prezentarea Livestation este pur și simplu foarte bună. Puteți selecta canale dintr-o listă rotativă 3D de logo-uri în același mod în care faceți albumele în iTunes. Calitatea fluxurilor din punct de vedere video și sunet este de primă clasă, iar extinderea Livestation-ului la modul ecran complet păstrează încă o calitate excelentă.

Cea mai recentă versiune a Livestation a adăugat mai multe funcții noi. Nu numai că au fost adăugate mai multe canale interesante, dar puteți acum să faceți un tweet direct din Livestation. Adăugați pur și simplu numele de utilizator și parola Twitter și o funcție specială de răsfoire vă permite să postați imagini cu ceea ce urmăriți în orice moment. Funcția de căutare a fost, de asemenea, îmbunătățită în mod semnificativ, permițându-vă să filtrați rezultatele de către Partener Premium, Vizualizator Adăugat și Partener Gratuit.

Pe dezavantaj, funcția de chat este încă puțin populată, în ceea ce privește utilizatorii. S-ar putea să descoperiți că multe canale nu au pur și simplu cu cine să discute. De asemenea, nu există nicio modalitate de a înregistra programe.

Dacă nu aveți acces regulat la un televizor sau sunteți în mișcare și doriți o programare TV de cea mai înaltă calitate posibil prin intermediul rețelei, atunci Livestation nu va dezamăgi.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: