Download Lipikar - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Lipikar
Categorie:
Programe Fonturi
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Introduceți orice limbă fără apăsări de taste

Compoziția conținutului într-o altă limbă decât engleza poate fi dificilă, deoarece tastaturile de bază vin în alfabetul englez și există foarte puține fonturi non-engleze disponibile pentru descărcare. Nu mai vorbim, majoritatea programelor nu acceptă alte limbi. Lipikar este un instrument simplu și unic de creație pentru desktop pe care îl puteți utiliza pentru a crea pasaje scurte de texte în orice limbă fără apăsări de taste . Cu această aplicație, nu mai trebuie să vă amintiți ce caracter al unui anumit font răspunde la ce taste. Indiferent dacă sunteți începători sau utilizatori de putere, introducerea textului în limbi străine va deveni o sarcină simplă.

Cum functioneaza

După cum am menționat, Lipikar vă permite să compuneți conținut textual fără autocolante de tastatură. Aplicația vă permite să tastați cuvinte în diferite limbi . Odată instalat și lansat, trebuie doar să selectați un font din oricare dintre fonturile instalate și să începeți să tastați. Aplicația va prezenta o grilă cu toate caracterele tipabile, adică ASC (32) prin ASC (255), cu acel font. Pur și simplu faceți clic pe oricare dintre caracterele din grilă și acesta va copia acel personaj în zona de scriere. Pentru a compune un pasaj, trebuie doar să faceți clic pe un personaj după altul . Odată terminat, puteți transfera întreaga compoziție în procesorul de texte ales și să o formatați după cum doriți.

Lipikar acceptă diferite limbi și scripturi ale Indiei , precum Assamese, bengaleze, gujarati, hindi, kannada, kashmiri și Kodagu. Dar asta nu este totul - puteți utiliza, de asemenea, cu orice altă limbă care nu este engleză , inclusiv Baluchi, Brahui, Dzongkha, Nepali, Sanscrită, Sinhala, Tibetan, Tulu și Urdu, printre altele. Mai mult decât atât, acceptă alte scripturi non-romane , cum ar fi chirilice, georgiene, arabe, grecești, mongole și ebraice. Cu alte cuvinte, dacă aveți un font non-Unicode instalat pe computer, puteți utiliza Lipikar pentru a scrie text fără ajutorul tastaturii dvs.

Cu toate acestea, utilizatorii trebuie să rețină faptul că Lipikar nu acceptă fonturi Unicode sau DBSC extinse. Mai mult decât atât, fișierele salvate în alte dosare nu pot fi utilizate. Aplicația nu este, de asemenea, o tastatură virtuală . De fapt, este o alternativă mai bună. În plus, aplicația nu este un procesor de texte și vine doar cu funcții limitate de formatare a textului. Întregul fișier text este de asemenea limitat la aproximativ 60 000 de caractere .

Ce oferă aplicația

Lipikar este creat atât pentru academicieni cât și pentru utilizatorii serioși . În afară de sprijinirea diferitelor limbi, acesta are, de asemenea, o gamă largă de caracteristici pentru a vă oferi un plus de confort. Pentru unul, vă permite să compuneți texte cu mouse-ul. Nu trebuie să vă amintiți combinațiile Ctrl + Shift-Alt-Key. Mai mult, vine cu o fereastră de zoom sensibilă la mouse care vă permite să vedeți clar orice personaj sau literă înainte de a o utiliza.

În plus, oferă o căutare de texte bazată pe fonturi care vă permite să căutați text cu fontul cu care a fost scris. Vă permite chiar să creați, să salvați sau să încărcați aspectul dvs. FontMap alegând doar literele de care aveți nevoie și să le aranjați. Cu aceasta, nu trebuie să răsfoiți lista extinsă de fonturi acceptate a aplicației.

În cele din urmă, Lipikar are un vizualizator de hărți cu tastatură care vă permite să aflați ce cheie de pe tastatură este mapată cu ce caracter al oricărui font.

In concluzie

În total, Lipikar este o aplicație convenabilă pe care o ai dacă ai nevoie constantă de a scrie compoziții într-o limbă non-engleză. Acceptă diverse limbi și fonturi și nu are nevoie de apăsări de taste, astfel încât să puteți introduce textele doar cu mouse-ul. Lipikar este, de asemenea, un software gratuit și nu necesită înregistrare .

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: