Download Lingoversity - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Lingoversity
Categorie:
Programe Traducere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Învățați limbi cu formatorul dvs. de vocabular

Îmi place să învăț limbi noi, motiv pentru care sunt un mare fan al tuturor instrumentelor software legate de limbă, cum ar fi Lingoversity.

Cu Lingoversity, puteți exersa cu ușurință vocabularul și expresiile într-o limbă străină, construind un dicționar personalizat în funcție de nevoile dvs. În loc să aveți o bază de date încorporată, Lingoversity vă permite să descărcați fișiere glosare separate de pe site-ul dezvoltatorului, ceea ce vă permite să adaptați cu ușurință programul la limba pe care doriți să o învățați și la nivelul actual de competență.

Pe lângă listele de glosare, Lingoversity include și o filă specială pentru dicționarele online, unde puteți căuta cuvinte în orice moment și o zonă de note pentru adnotările personale. Mai mult, programul are suport pentru voce, ceea ce înseamnă că puteți auzi exact cum se pronunță fiecare cuvânt și îl puteți practica pe cont propriu.

Lingoversity oferă un design frumos și are un potențial deosebit, ținând cont în special de posibilitatea de a extinde funcționalitatea programului, descărcând mai multe glosare. Dezavantaj, nu ar fi rău să aveți un conținut inițial inclus în fișierul de descărcare (acele ferestre goale nu arată frumos) și să poată descărca mai multe materiale (cărți de lucru, în principal) în afară de fișierele cu glosar. De asemenea, rețineți că fișierele de glosar pe care le descărcați trebuie să se potrivească cu perechea de limbi setată în opțiunile programului; altfel nu vor funcționa.

Lingoversitatea te ajută să înveți, să exersezi și să memorezi vocabularul și expresiile în mai multe limbi străine.

Translator încorporat în Bing în Workbook

Schimbări

Translator încorporat în Bing în Workbook
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: