Download Lineage II: Goddess of Destruction - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows XP/Vista/7/8
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Lineage II: Goddess of Destruction este un MMORPG gratuit de jucat. In timp ce intreaga poveste si lume a jocului este disponibila gratuit, exista si optiuni premium pe care le poti achizitiona din magaznului jocului.

Povestea din Lineage II: Goddess of Destruction se invarte in jurul lui Sheilen, o zeita frumoasa. Ea s-a trezit din intuneric si vrea sa se foloseasca de puterile ei pentru a distruge lumea. Cu toate acestea o forta puternica opune rezistenta.

Ai de ales dintr-o serie de 8 caractere si clase diferite cu care sa fii trimis pentru a rezolva o serie de quest-uri, care devin din ce in ce mai dificile odata de avansezi in joc.

Grafica lui Lineage II: Goddess of Destruction este perfect acceptabila pentru un joc modern MMORPG, si lumea lui Lineage ofera o multime de posibilitati de explorare. Gameplay-ul este destul de simplu, controalele find usor de utilizat.

Per total Lineage II: Goddess of Destruction ne-a facut o impresie buna pentru un MMORPG care trebuie sa-si incante gamerii.
Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti:

COMENTARII

05/03/2014, 23:16
super joc