Download Lightscreen - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Lightscreen
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Mic și simplu instrument de captură de ecran

Dacă sunteți în căutarea unui program rapid, fără bătaie și ușor, care vă permite să faceți capturi de ecran, nu căutați mai departe. Lightscreen este o aplicație minusculă care vă ajută să capturați ecranul rapid și ușor.

Prima dată când executați Lightscreen îl puteți configura în Opțiuni, care vă permite să definiți un director țintă pentru imagini, formatul (PNG, JPG sau BMP), denumirea automată a imaginilor, plus setarea tastelor rapide pentru a face cu adevărat rapid a folosi.

Opțiunile de configurare sunt fantastice, ceea ce înseamnă că puteți obține Lightscreen funcționând exact așa cum doriți. Acesta va rula în tava de sistem și toate funcțiile pot fi activate cu taste rapide dacă doriți, deci este foarte discret. Puteți alege să surprindeți întregul ecran, o fereastră selectată sau o anumită zonă.

Ceea ce are Lightscreen minuscul este un editor - puteți alege calitatea imaginii, dar orice editare efectivă trebuie făcută într-un alt program. Totuși, acest lucru menține Lightscreen mic și ușor la resurse.

Lightscreen este o aplicație de captură de ecran cu adevărat bine pusă la punct, oferind un amestec excelent de utilizare și funcționalitate redusă!

Lightscreen acceptă următoarele formate

PNG, JPG, BMP

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: