Download Lightning Download - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Lightning Download
Categorie:
Programe Download Managere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Manager de descărcare practic și foarte rapid

Descărcare Lightning este un manager de descărcare care vă ajută să accelerați descărcările de pe Internet.

Scopul este să vă asigurați că nu veți suferi niciodată o descărcare pierdută, eșuată sau incompletă, deși aceasta este o pretenție ridicată a oricărei întinderi a imaginației. Descărcarea fulger accelerează practic descărcările împărțind fișierele și descărcând până la 10 părți în același timp. Vă permite, de asemenea, să gestionați descărcările destul de ușor și să le recuperați pe cele care s-au rupt din anumite motive.

Aplicațiile funcționează în browserul dvs. web și par să funcționeze la fel de bine în IE ca în Firefox (deși nu sunt sigur despre Chrome). Una dintre cele mai frumoase caracteristici este opțiunea „căutare în oglindă” care vă permite să căutați posibile locații alternative de descărcare atunci când sursa originală nu funcționează bine. Cu toate acestea, eșuează frecvent în căutarea altor oglinzi, dar poate ajuta ocazional.

Descărcare Lightning este un manager de descărcare funcțional, dacă nu chiar cel mai elegant, disponibil pentru cei care își găsesc actualul manager prea limitat sau ineficient.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: