Download LightLogger Keylogger - Descarca PC Telefon Android sau IOS

LightLogger Keylogger
Categorie:
Programe Monitorizare
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows 8.1 | Versiune: 6.8.13.1
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

LightLogger Keylogger este un instrument software care documentează toată activitatea web pe un anumit PC. Astfel de informații vin la îndemână pentru părinții care doresc să fie cu ochii pe escapadele online ale copiilor lor.

Totul devine înregistrat

LightLogger Keylogger nu lasă nicio piatră neîntreruptă când vine vorba de logarea activităților online. Înregistrează apăsările cheie în orice program online sau pagină web, împreună cu informațiile referitoare la site-urile vizitate, aplicațiile deschise și clipurile din clipboard. De asemenea, programul poate captura fotografii de ecran. Apăsările taste pot fi capturate în mai multe limbi, cu condiția ca limba să fie instalată pe computer. Conținutul programului este sigur și nu poate fi încălcat sau văzut de o persoană neautorizată. Pentru a accesa jurnalele LightLogger, este nevoie de o cheie rapidă și o parolă personalizabile. Vi se va solicita să setați aceste date de acreditare înainte de a începe să utilizați instrumentul.

Instalare și utilizare ușoară

Instrumentul software este ușor de instalat și utilizat. LightLogger Keylogger rulează în fundal și oamenii, de obicei, nu simt prezența sa. Programul funcționează pe diferite versiuni Windows, chiar de la XP la Windows 8. Există o versiune de încercare disponibilă pe care o puteți încerca înainte de a cumpăra programul. Așa cum am menționat mai sus, programul face capturi de ecran - a căror frecvență poate fi ușor configurată. Majoritatea keyloggerilor nu primesc programe antivirus. Prin urmare, pentru a instala acest program, este posibil să fiți nevoit să faceți lista albă LightLogger Keylogger pentru a permite procesul de instalare să se întâmple. După ce ați terminat, puteți începe să utilizați instrumentul.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: