Download Lego Minifigures Online - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Lego Minifigures Online
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Lego Minifigures Online este unul dintre numeroasele jocuri dezvoltate pe baza mărcii faimosului joc de construcție . După multe succese, cum ar fi Lego Batman, dezvoltatorul Funcom (Age of Conan, Anarchy Online) de această dată s-a angajat în sarcina de a adapta brandul la un masiv RPG multiplayer. Cu un sistem adaptat publicului tânăr, Lego Minifigures Online este un astfel de succes încât toată lumea se poate bucura de joc.

Un joc online destinat publicului mai tânăr

Lego Minifigures Online este un zeu pentru fanii mărcii, în special pentru cei cu suflet de colecție. Acesta include numeroase personaje Lego de deblocat, căutând diferitele părți din lumea jocului, pe care va trebui apoi să le asamblați. În plus, puteți plăti pentru a debloca personajele direct, dar, din fericire, Lego Minifigures Online este proiectat să fie liber să se bucure fără a deveni frustrant.

Adaptat pentru copii, Lego Minifigures Online oferă numeroase inovații bine ridicate. Contul jocului trebuie validat de către un părinte sau un tutor, care poate monitoriza, de asemenea, modul în care se joacă copiii. Chat-ul este monitorizat constant pentru a preveni abuzul și chiar numele personajelor sunt controlate. Va trebui să alegeți un pseudonim format din mai multe cuvinte, uneori cu rezultate foarte amuzante!

Mod de joc accesibil și sensibil

Alegerea pentru programatorul norvegian Funcom pentru acest Lego MMORPG este, fără îndoială, un pariu sigur. Experiența lor în acest domeniu are ca rezultat un joc original și eficient. Rețeta clasică a jocurilor online de jocuri de rol a fost redusă la cea mai simplă expresie, cu doar două roluri per personaj. Rezultatele generale ar fi putut fi limitate, cu excepția faptului că Lego Minifigures Online a avut ideea bună de a crea echipe cu 3 caractere. În orice moment al luptei, puteți comuta personaje pentru a profita de toate rolurile sale și a crea sinergii între ele. O idee excelentă de joc care se adaptează diferitelor moduri de joc.

Doar un lucru lipsește în Lego Minifigures Online: Ca și în cazul majorității jocurilor de brand Lego, aspectul construirii și creativității - caracterul de succes al jocului de cărămizi - este complet ascuns. Nu vă puteți construi propriile personaje și peisaje. Singura interacțiune posibilă este să faceți clic pe mouse pentru ca unele piese din peisaj să fie construite automat. Este păcat să ne gândim ce ar putea aduce un sistem de construcție real.

Din punct de vedere vizual și sonor, Lego Minifigures Online este perfect. Jocul are un motor grafic impresionant și o estetică modernă Lego care îl face delicios. Peisajul jocului este format doar din cărămizi, care alcătuiesc medii variate. Întregul set este o adevărată plăcere de văzut și dublarea este pur și simplu excelentă. Punctat de glume care au devenit marcă lor, vocile personajelor vor încânta toate publicurile și te vor face să zâmbești de mai multe ori!

Un MMORPG unic de acest gen și cel mai eficient

Lego Minifigures Online este un joc excelent. Deși lipsa unei libertăți reale de construcție este foarte frustrantă, sistemul de joc funcționează foarte bine și știe să se adapteze, în special la publicul mai tânăr. Cu un model gratuit și puține limitări , un sistem de joc simplu de înțeles - dar interesant de controlat - multe personaje de colectat și, mai ales, o atmosferă și un peisaj bun, Lego Minifigures Online începe ca obligatoriu.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: