Download LEGO Batman 3: Beyond Gotham - Descarca PC Telefon Android sau IOS

LEGO Batman 3: Beyond Gotham
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows XP
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

LEGO Batman 3: Dincolo de Gotham este un joc de aventură care se potrivește familiei, care îl vede pe cruciatul înrăit și prietenii săi să decoleze în Spațiu pentru a salva planeta. La fel ca în versiunile anterioare ale jocului de supereroi plastifiați, Batman 3 combină rezolvarea puzzle-ului cu baddie-bashing într-un pachet elegant.

Bat la viitor

Complotul din spatele LEGO Batman 3 se învârte în jurul unei stăpâniri dezastruoase, numită Brainiac, care a decis să se micșoreze și să fure Pământul pentru a obține ghearele sale rele pe el. După cum vă puteți imagina, acest lucru îl privește pe Batman și pe amicii săi din Liga Justiției, care trebuie să pornească într-o călătorie în spațiul adânc pentru a salva ziua. Pe parcurs se vor confrunta cu alți răufăcători din Universul DC, inclusiv The Joker , Lex Luthor și Killer Croc .

Jocul în LEGO Batman 3, la fel ca în cazul jocurilor anterioare LEGO, constă în jocul printr-o serie de niveluri liniare pentru a progresa, fie în modul cu doi jucători cu un singur jucător, fie pe ecran .

Va trebui să dezactivați butoanele pentru a distruge băieții răi și a sparge cărămizile, precum și pentru a rezolva puzzle-uri. Puzzle-urile implică, în general, încercarea de a descoperi puterea personajului la care trebuie să apelați, apoi activarea acestei abilități de a trage maneta, de a distruge obiectul, de a porni piesa de tehnologie etc.

Există o mulțime de lucruri de colecție și lucruri de deblocat în LEGO Batman 3 și, în general, va trebui să joci printr-un nivel de două ori, dacă vrei să obții toate lucrurile.

În total, există mai mult de 150 de personaje comice DC pentru a debloca în joc, de la favorite ca Superman, Wonder Woman și The Flash, până la „eroi” mai obscuri precum Kevin Smith și Conan O'Brien, care joacă ei înșiși. Personajele pot debloca, de asemenea, costume speciale care le conferă mai multe puteri, care sunt necesare pentru a îndeplini sarcini în misiuni. Este o gamă foarte mare de personaje, deși multe dintre ele au aceleași abilități, mai degrabă decât fiecare având puteri unice.

Spre deosebire de LEGO Batman 2, Beyond Gotham nu este o lume deschisă , iar natura liniară a jocului se simte ca un pas înapoi pentru serie. Există unele mini-jocuri distractive , deși, cum ar fi un blaster stil Resogun și un trippy, Tron -cum ar fi labirint.

Construindu-ți încrederea

Deși la suprafață este un joc simplu, conceput pentru a fi jucat de - și cu - copiii mici, există câteva elemente care îl fac frustrant pentru jucătorul mai mic. Pentru început, controalele sunt uneori nesigure sau nu sunt evidente. Butonul de foc / capacitate se dublează ca un buton de acțiune pentru interacțiunea cu obiectele și, deseori, trebuie să stați într-o poziție foarte precisă pentru a utiliza acest lucru în mod corespunzător.

Unghiurile camerei , mai ales la nivelurile ulterioare, pot fi și obstructive. Adesea, camera se va învârti în jurul dvs. atunci când nu o doriți, blocându-vă vederea asupra zonei în care doriți să mergeți.

Elementele de puzzle au, în general, o casetă de aluzie lângă ele pentru a vă face o idee despre ce caracter / abilitate este nevoie pentru a o rezolva. Cu toate acestea, acestea nu sunt întotdeauna prezente, ceea ce duce la un tediu sever uneori.

Plastic fantastic

Probabil cel mai puternic punct al LEGO Batman 3: Beyond Gotham este prezentarea sa din afara acestei lumi . Atenția la detalii în designul tuturor personajelor și construcțiilor LEGO are caracteristicile unei echipe de dezvoltare care a crescut, făcând altceva decât să joace LEGO și să citească benzi desenate DC.

Această geekiness se manifestă în glume și referințe subtile, de asemenea: felul în care fiecare personaj zumzăie tema Batman, tema Superman care se învârte de fiecare dată la decolare și cum trebuie să salvezi și să deblochezi Adam West în diferite puncte de-a lungul jocului. . Dacă sunteți fan DC, atunci sunteți într-o adevărată delicioasă.

Scenariul și vocea care joacă în LEGO Batman 3 este excelent, de la livrarea impecabilă de gags până la dialogul amuzant back-and-back dintre Batman-ul grozav și Robin-ul excesiv de excitat atunci când preiau niveluri împreună.

Ținând un erou

LEGO Batman 3: Dincolo de Gotham este un joc imens, cu o distribuție masivă de personaje care fură de fapt lumina reflectoarelor de la Batman uneori. Dacă sunteți în supereroi DC sau LEGO vă va plăcea aspectul jocului.

Dezavantaj, jocul nu inovează deloc pe gen și lipsa unei lumi deschise este un pas înapoi față de jocul anterior. La suprafață este distractiv pentru copii, dar există câteva fragmente minunate care le vor deconecta și câteva referințe geeky pe care le vor obține doar adulții. Acestea fiind spuse, în general este distractiv să te joci și se întâmplă multe.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: