Download Lara Croft and the Guardian of Light - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Lara Croft and the Guardian of Light
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows XP
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

A fost lansat pentru prima dată în 2010, Lara Croft: Guardian of Light a fost un spin-off al principalei francize Tomb Raider. Făcându-se pe popularul mecanic de tragere twin-stick, a luat motivul de explorare antic al seriei și a creat un joc de acțiune izometric cu accent pe rezolvarea puzzle-ului. Și acum și-a croit drum spre PC și mobil.

Lara urcă ritmul

Lara Croft și The Guardian of Light utilizează controale rapide, asemănătoare cu arcade, pentru a crea un ritm de joc mai rapid decât majoritatea Tomb Raiders. Vrăjmașii vă roiesc gros și repede, onusul fiind pe voi pentru a-i da jos repede, mai degrabă decât pentru a folosi furtul și vicleșugul.

Pentru a vă ajuta acolo este Totec, liderul maya al Păzitorilor Luminii. Complotul, care a început acum 2000 de ani în America Centrală, îl are pe Totec și Gardienii care se luptă cu răul Xolotl. Și, în timp ce tehnic nu reușesc cu toți gardienii uciși, liderul lor găsește o modalitate de a-l întemnița pe Xolotl până în zilele noastre .

Raiders de doi mb

Ei ar fi rămas prinși în siguranță și pentru toată eternitatea, dacă nu ar fi fost pentru mormântul lui Lara care a atacat antics care i-a eliberat. Poate că acest lucru nu ar fi fost prea rău, doar că Xolotl a scăpat, dar a cumpărat cu el trolluri, păianjeni uriași și alte hoarde demonice . Nu vă faceți griji, pentru că noul nostru duo dinamic este gata, astfel încât să tragă și să se lance până la moarte, în tot felul lor.

Totec este mai mult decât un simplu dispozitiv de complot sau o clonă de Lara pentru a permite acțiunea multiplayer - deși, cu îndemână, el îndeplinește și aceste două roluri. Lara și Totec trebuie să lucreze împreună folosind abilitățile lor diferite pentru a rezolva puzzle-urile de mediu.

Uneori, acest lucru îi are atât împingând blocuri, cât și bolovani, în timp ce Totec trebuie să arunce sulițe pentru a fi folosite ca platforme de Lara, astfel încât să poată naviga în drum spre comutatoarele care deblochează calea înainte .

Două bețe, două persoane, de două ori distracția

Lara Croft și Gardianul Luminii este o combinație excelentă între jocul de acțiune și rezolvarea problemelor de mediu, care este distractiv genial atât pentru un jucător, cât și pentru cooperare.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: