Download Kristal Audio Engine - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Kristal Audio Engine
Categorie:
Programe Diverse Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Înregistrare audio personală și software gratuit

Dacă ați căutat un software simplu de editare audio care este o alternativă la sisteme mai încărcate de memorie, cum ar fi Sound Forge și Audacity Kristal Audio Engine, ar putea fi alternativa perfectă. Acest pachet vă oferă numeroase funcții de care să vă bucurați și totuși va ocupa mult mai puțin spațiu pe hard disk. Un astfel de software este o opțiune excelentă dacă tocmai intri în lumea editării audio.

Funcții și utilizări

Kristal Audio Engine oferă utilizatorului o serie de opțiuni impresionante. Unele dintre acestea includ trei sloturi cu efect master VST, un motor audio pe 32 de biți 16 piese audio diferite, un egalizator parametric cu trei benzi și suport pentru driver audio cu latență scăzută. De asemenea, trebuie menționat aici că acest motor acceptă mai multe tipuri de fișiere, cum ar fi WAVE FLAC OCG și AIFF. Acest software poate fi, de asemenea, autorizat pentru utilizare comercială, dacă este necesar.

Plug-in-uri suplimentare pentru entuziaști grave

Funcțiile Kristal Audio Engine pot fi îmbunătățite prin utilizarea mai multor componente complementare. Rețineți că acestea vor trebui descărcate separat. Unele opțiuni includ posibilitatea de a monitoriza intrările ASIO modificări audio nelimitate, opțiunea de a exporta în format AES31 și o funcție de reverberație.

Kristal Audio Engine acceptă următoarele formate

WAVE, AIFF, FLAC, OGG Vorbis

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: