Download KoolMoves 8.0.0 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

KoolMoves 8.0.0
Categorie:
Programe Animatie
Specificatii:
Licenta: Demo | Platforma: Win95/98/Me/NT
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
KoolMoves este un software de animatie web care creeaza filme flash si, de asemenea, rame pentru GIF-uri animate. Acesta ofera un set complet de instrumente de desenare, precum si capacitatea de a importa SWF Flash fisierele film, FLV Flash Fisierele video, vector clipart, MP3 si WAV audio. KoolMoves poate fi folosit pentru a crea sisteme de navigare, pagini splash, logo-uri zboara, efecte de text, animatie de caractere, efecte de tranzitie, umbre si multe altele.

Forma umple includ gradient de culoare si bitmap. Aveti posibilitatea sa selectati din bibliotecile de 67 de efecte de text script-ul de actiune bazat, 28 interfete web, 259 obiecte de arta clip, filme animate miniaturi, zeci de butoane si mai mult de 100 de efecte de text sabloane. KoolMoves il face usor de a crea un film Flash - tot ce ai nevoie este o idee.

Programul a fost conceput de catre un animator profesionist pentru a oferi functionalitate puternica, cu o interfata usor de utilizat.KoolMoves va ofera posibilitatea de a crea mici filme Flash animtie sau imagini GIF, pentru a fi publicate pe site-ul web.

Creati figuri selectabile liber care sunt apoi convertite automat în animatii. Adaugati efecte aditionale precum umbre, rotatii sau zoom. KoolMoves ofera suport pentru importul fisierelor JPG si BMP si va permite sa va salvati proiectele în format SWF.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: